Ukens serie- og sesongpremierer uke 46 (2023)

Månedsoversikter:

Denne uken er det mye spennende å få med seg, på blant annet Viaplay, Netflix, HBO Max og Disney+. Vi gleder oss spesielt til Disney+ sin nye serie A Murder at the End of the World, Apple TV+ sin etterlengtede nye serie fra MonsterVerse: Monarch: Legacy of Monsters og Netflix sin miniserie The Railway Men. Netflix slipper mye internasjonalt innhold som ikke er engelsk tale, både indisk, brasiliansk og annet står på menyen her. Det er veldig kjekt, for det er utrolig mye bra innhold produsert i andre land å utforske.


A Murder at the End of the World

«Problemet med å begynne å løse en sak, er at du tar fyr, begynner å brenne. Og eneste måte å stoppe flammene, er å løse gåten.»

A Murder at the End of the World er nesten som en moderne adapsjon av Agatha Christies grøssende bok And Then There Were None. I denne nye serien til Disney+ blir vår hovedperson, Darby Hart (Emma Corrin, kjent som Princess Diana i The Crown), og åtte andre gjester blir invitert til en isolert billioner (Clive Owen fra bl.a. Children of Men, The Bourne Identity og Sin City) sitt hus for å delta i et retreat. Når en av gjestene blir funnet død, må de samarbeide for å finne morderen, før flere av dem møter samme skjebne.

«Vi vet ikke hvem som gjorde dette. Vi vet ikke hvorfor. Og vi vet ikke om de er ferdige.»

Klipp: FX

The Railway Men

Denne miniserien på 4 episoder minner egentlig om historien som utspilte seg om bord Titanic, når alt gikk til helv*tte. Miniserien er basert på virkelige hendelser, når en gasslekkasje i byen Bhopal begynner å kvele innbyggerne til døde og ingen vil hjelpe dem.

Klipp: Netflix

Premierekalenderen viser deg alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet hvilken nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, da informasjonen under er basert på hva vi har fått fra de ulike kanalene og strømmetjenestene.


Ukens premierer

Klikk på premierene for å se mer informasjon.


Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I et mylder av film- og serier hjelper Serienytt deg å holde bedre oversikt. Prøv for eksempel vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert på hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene

Om forfatter

Mia Carlsen
Mia Carlsenhttp://www.serienytt.no
Serienytts desksjef og selvutnevnte ninja. Jobber i skyggene. Sniker seg inn og ut av tekster og legger igjen små spor så naturlige du ikke legger merke til dem. Kan lokkes frem med te eller sjokoladekjeks.
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

PremierenyheterSe hva som kommer
Se hva du kan glede deg til

Relevante serier

Populære strømmetilbud