De beste seriene på Disney+, ifølge IMDb-brukerne (2023)

Disney+ har siden 2019 bygget opp en solid seriedatabase, og har nå innhold i alle sjangre og for alle aldersgrupper.

«Folkets røst»

Det er vel-og-bra med anbefalinger fra anmeldere, men det er ikke alltid enighet blant de profesjonelle kritikerne og folket i gaten. Der kan en tjeneste som IMDb hjelpe med å gi oversikt.

IMDb står for Internet Movie Database og er en online database som inneholder informasjon om filmer, TV-serier, skuespillere, regissører, produsenter, manusforfattere, og annet relatert til filmindustrien. IMDb ble grunnlagt i 1990 og er nå eid av Amazon. Det er en av de mest omfattende og autoritative kildene til informasjon om film og TV, og fungerer også som en sosial plattform der brukere kan dele sine anmeldelser, vurderinger og diskusjoner. IMDb er tilgjengelig på flere språk og har et stort internasjonalt publikum.

Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer, og det skal litt til for å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene.

Underholdning for hele familien

Disney+ er en strømmetjeneste som eies og drives av Walt Disney Company. Tjenesten gir brukerne tilgang til et bredt utvalg av filmer og TV-serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Disney+ ble lansert i USA i november 2019 og 15. september 2020 i Norge.

Selv om filmer nok er det største trekkplasteret, har Disney også satset friskt på serier og har en rekke nye serier på vei.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Topprangerte serier på Disney+

Vi har satt en nedre grense på 7.5 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Sjanger

Sjanger
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction

Firefly

Disney+
Firefly er en sci-fi TV-serie som ble skapt av Joss Whedon og ble sendt på TV i 2002. Serien ble kansellert etter bare én sesong, men har likevel fått kultstatus blant fans av sci-fi og fantasy.Handlingen i Firefly finner sted i en fremtidsverden, og følger mannskapet på romskipet Serenity mens de reiser rundt og prøver å overleve i et kaotisk univers. Serien har blitt rost for sin unike setting, gode karakterutvikling og skarpe dialog.Mange fans har også påpekt at Firefly hadde et potensial til å bli mye mer enn bare én sesong, og serien har fått en oppfølger i form av filmen Serenity fra 2005. Selv om Firefly aldri fikk den anerkjennelsen den fortjente mens den var på TV, har den siden blitt hyllet som en av de beste sci-fi seriene noensinne laget.
Animasjon, Barn, Familie, Eventyr, Komedie

Gravity Falls

Disney+
Tvillingene Dipper og Mabel bestemmer seg for å tilbringe sommeren i turistfellen Gravity Falls, som drives av grandonkelen deres.
Drama

This Is Us

Amazon Prime Video, Disney+
This Is Us forteller en hjertevarmende historie om fem familiemedlemmer, som fra hver sin vinkel både føler seg isolert og spesielle innad i samme familie. Alle har sine usikkerheter og styrker som gjør at de står sterkt eller svakt i gruppen til forskjellige tider, og familiedynamikken er spennende og godt fortalt, med også en del flashbacks til foreldrenes yngre dager.
Fornyet
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

The Mandalorian

Disney+
Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.
Action, Drama, Komedie, Spenning, Western

Justified

Amazon Prime Video, Disney+
Marshall Raylan Givens går uortodoks til verks når kriminelle skal fakkes, noe som gir sjefene hodebry. Etter en skuddveksling i Miami vender han tilbake til hjembyen for å fortsette karrièren.
8.6
Action, Drama, Spenning, Superhelt

Marvel’s Daredevil

Disney+

Den blinde advokat Matt Murdock ønsker å gjøre bydelen sin til et bedre sted. Av og til strekker ikke loven til, i slike tilfeller inntar han rollen som superhelten Daredevil.

Drama, Science Fiction, Spenning

The X-Files

Disney+
Fox Mulder etterforsker saker hvor utenomjordiske krefter er mistenkt å være involvert. Når vitenskapskvinnen Dana Scully blir med på laget, som tviler sterkt på hans teorier, blir de to en dynamisk duo som jakter på sannheten, hva den enn måtte være.
Fornyet
Komedie

Atlanta

Disney+
Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
8.6
Drama, Periodedrama

Pose

Disney+, HBO Max, Strim
Amerikansk musikal fra Glee- og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.
8.5
Kommer på Disney+
Action, Drama, Spenning, Superhelt, Thriller

Marvel’s The Punisher

Disney+
Frank Castle opplever det verst tenkelige marerittet: Familien blir brutalt drept. Han inntar rollen som en hevner overfor alt og alle som begår ugjerninger.
8.5
Animasjon, Komedie

Futurama

Disney+
Fry er et umodent og sjuskete pizzabud som blir nedfrosset på nyttårsaften 1999, og våkner 1000 år senere.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

24

Disney+
I denne actionserien følger vi antiterror-agenten Jack Bauer gjennom 24-timer, hvor hver episode tar for seg en av de timene. Konspirasjoner, trusler og en stadig overhengende fare sikrer spenning fra start til slutt.
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

The Americans

Disney+
På utsiden ser de ut som den typiske amerikanske kjernefamilien. Men bak fasaden skjuler sannheten seg: De er hemmelige agenter fra Sovjetunionen.
Action, Animasjon, Familie, Fantasy

Star Wars: The Clone Wars

Disney+
Animasjonsserien satt til perioden mellom Star Wars episode II og episode III. Serien ble opprinnelig avsluttet i 2014, men Disney kunngjorde i 2018 at en syvende og siste sesong vil komme på strømmetjenesten Disney+.
Komedie

Scrubs

Disney+
JD og hans venner er ferdige med studiet og klar for første jobb på Sacred Heart Hospital. Nå må de være profesjonelle leger og sykepleiere - på et sykehus fullt av pappskaller.
Drama, Komedie

M*A*S*H

Disney+
Livet på feltsykehus under Korea-krigen er krevende. I denne komiserien følger vi leger og sykepleiere som må håndtere en hverdag de helst skulle vært langt unna, når de er under militær kommando og forsøker sitt beste å hjelpe pasienter uavhengig av hvor deres lojalitet ligger.Dette er en av tidenes mest sette serier.
Drama, Eventyr, Science Fiction, Spenning

Lost

Disney+
Overlevende etter et flykræsj er først og fremst glad for å være i live. Men øyen de er strandet på er alt annet enn vanlig. Og hvorfor kommer ingen for å redde de?Lost var kanskje den største seersuksessen på starten av 2000-tallet.
Drama, Periodedrama

Feud

Disney+
Antalogiserie om berømte konflikter. Første sesong, bestående av 8 episoder, tar for seg konflikten mellom Joan Crawford og Bette Davis under innspillingen av filmen What Ever Happened To Baby Jane.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Fantasy, Eventyr

Star Wars: Andor

Disney+
I denne serien trer nok en gang Diego Luna inn i rollen om Cassian Andor, kjent fra den populære Rogue One-filmen. Historien er satt til rett før handlingene i filmen, og vi får se hendelsene som førte til at Cassian ble den fryktløse forkjemperen for rettigheter og frihet, som vi fikk så mye respekt og kjærlighet for i Rogue One.
Action, Drama, Fantasy

Buffy

Disney+
Kult-klassiker om vampyrjegeren Buffy. I dag er Buffy-skaper Joss Whedon mest kjent for å regissere The Avengers-filmene og kultserien Firefly, men på 90-tallet var det gjennom denne vampyrserien han virkelig påvirket TV-serieverden. En sterk kvinnelig actionhelt i en serie som ofte våget å eksperimentere med både fortellerstruktur og kinematografi.
Drama, Krim, Spenning

The Killing

Disney+
The Killing er basert på danske Forbrytelsen. En drapsgåte blir etterforsket over flere episoder, hvor mordet på den unge Rosie Larsen står sentralt.Opprinnelig en AMC-serie, før den ble kansellert og reddet av Netflix. Der fikk den en ekstra sesong før det var slutt.
Komedie, Romanse

How I Met Your Mother

Disney+
Serien forteller historien om hvordan Ted Mosby møtte sitt livs utkårede. Han forteller historien til sine nå voksne barn og serien følger hans liv sammen med vennene i årene frem til møtet med sin livs kjærlighet.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

Homeland

Disney+
Etter flere år i terroristenes fangenskap vender Nicholas Brody hjem som folkehelt. CIA-agent Carrie Matheson er derimot ikke overbevist om at alt er som det skal.
Action, Spenning

Prison Break

Disney+
Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005.Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Allente, Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
Ferske episoder uteFornyet
Animasjon, Komedie

Family Guy

Disney+
Serien handler om Griffin-familien, bestående av foreldrene Peter og Lois, barna deres Meg, Chris og Stewie - samt den snakkende hunden Brian.
Action, Drama, Superhelt

Legion

Disney+
Superheltserie satt til et parallelt univers til de eksisterende X-men filmene. Downton Abbeys Dan Stevens spiller David Haller, en av de mektigste mutantene. Serien er skapt av Fargo-skaper Noah Hawley for kanalen FX. Den vil bli sendt på Fox i Norge.
Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Serien er en del av Marvel Cinematic Universe (MCU) og er basert på karakteren Loki, som opprinnelig ble introdusert i Marvel Comics.Serien følger Loki etter hendelsene i "Avengers: Endgame", der han rømte fra fangenskap og skapte en tidsparadoks. Han blir fanget av Time Variance Authority (TVA), en organisasjon som overvåker tidslinjen for å opprettholde orden i universet. Han blir tvunget til å jobbe for TVA for å reparere tidsparadokset han skapte."Loki" fikk god kritikk for sin originale og kreative tilnærming til superhelt-sjangeren, samt for Tom Hiddlestons prestasjon som tittelkarakteren. Serien ble også rost for sin humor, action og for å introdusere nye karakterer og konsepter til MCU.
Ferske episoder ute
Komedie

Abbot Elementary

Disney+
En gruppe dedikerte lærere og en lettere tonedøv rektor samles på en offentlig skole i Philadelphia hvor de, med alle odds mot seg, er fast bestemt på å hjelpe elevene til å oppnå suksess.
Drama, Krim

Castle

Disney+
Krimforfatteren Richard Castle ender opp som spesialrådgiver for politiet. Sammen med etterforsker Kate Becket løser han krevende saker på kreativt vis, samtidig som det hele er en inspirasjonskilde for han i sitt forfattervirke.
Ferske episoder ute
Drama, Romanse

Love, Victor

Disney+
Victor er en ny student på Creekwood High School som sliter med å finne seg til rette. Han er usikker på egen seksuelle legning og har utfordringer på hjemmefronten.
Fornyet
Komedie, Krim

Only Murders in the Building

Disney+
Serien følger tre naboer i en eksklusiv bygning på Manhattan, som blir enige om å lage en true crime-podcast om en mystisk død som skjedde i bygningen deres. Jo, spilt av Selena Gomez, Charles, spilt av Steve Martin, og Oliver, spilt av Martin Short, tar på seg oppgaven med å undersøke drapet på egen hånd.
Ferske episoder ute
Drama

A Small Light

Disney+
Følger den bemerkelsesverdige historien til Miep Gies, en nederlandsk kvinne som risikerte livet sitt for å skjule Anne Franks familie fra nazistene i over to år under andre verdenskrig.
8.1
Action, Animasjon, Eventyr

Tengoku Daimakyou

Disney+
I et apokalyptisk Japan, stappfullt av monstre, er det kun ett eneste trygt stedet igjen: Bak de høye veggene som omslutter Tokyo. På innsiden blomstrer byen som et paradis og det er her vår protagonist vokser opp. Midt mellom helvetet på utsiden og paradiset på innsiden, blir han etter hvert med en liten gruppe mennesker for å lete etter det siste som mangler i dette bildet: Himmelen.
Action, Animasjon, Familie, Science Fiction

Star Wars Rebels

Disney+
Handlingen er satt til fjorten år etter hendelsene i Revenge of the Sith og fem år før A New Hope. Imperiet styrker jakter ned de siste av Jediridderne mens et opprør mot Emperiet tar form.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Fornyet
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama

Godfather of Harlem

Allente, Disney+, Strim, TV 2 Play
Etter lang tid i fengsel forsøker New York City gangster Bumpy Johnson å gjenvinne territoriet fra Genovese-familien. Basert på en sann historie.
Animasjon, Barn, Komedie

Phineas and Ferb

Disney+
Oppfinnerne og eventyrerne Phineas og Ferb får til de mest utrolige ting og skaper problemer for den onde Dr. Doofenshmirtz, alt mens de holder seg et steg foran sin bortskjemte søster.
Fornyet
Komedie

Reservation Dogs

Disney+
Serien utforsker livet og kulturen på reservatet og tar opp temaer som identitet, arv, alkoholisme og depresjon på en humoristisk og respektfull måte. Hovedrollene spilles av fire relativt ukjente skuespillere som har fått mye oppmerksomhet og ros for deres sterke og autentiske opptredener.
8.0
Ferske episoder ute
Drama

Race

Disney+
Historien om potensialet etter å ha lært at en vanlig ansatt ble ansatt av et topp PR-selskap ved spesiell ansettelse.
Drama

The Fosters

Disney+
Familiedrama om et lesbisk par som oppdrar den enes biologiske sønn, i tillegg til adopterte tvillinger og ytterligere to fosterbarn de adopterer. En kritikerrost serie med moderne og relevant tematikk.
Drama, Miniserie, Periodedrama

Kampen om tungtvannet

Disney+, NRK TV, Strim, TV 2 Play
Krigsdrama basert på den sanne historien om en gruppe norske soldater som med livet som innsats må sabotere den tyske okkupasjonsmakt sine planer om å bruke tungtvann til å utvikle atombombe.
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Superhelt

Marvel’s Agent Carter

Disney+
Her serveres vi etterkrigsdrama som følger opp handlingen fra 2011-filmen Captain America: The First Avenger.Steve Rogers lovet henne en dans når han vendte tilbake fra krigen, men superhelten kjent som Captain America måtte ofre alt og fikk aldri anledning til å oppfylle lovnaden. Igjen satt Peggy. Nå er krigen over og hun må klare seg i det mannsdominerte jobbsamfunnet etter at nazistene og Hydra er bekjempet.
Action, Drama, Spenning

Angel

Disney+
Vampyren Angel er 200 år gammel og var en beryktet for sin herjing i Europa. En dag blir han forbannet med å få en sjel.Serien er en spin-off av Buffy: The Vampire Slayer.
Drama

Fosse/Verdon

Disney+
Serien handler om det romantiske og kreative partnerskapet mellom den innflytelsesrike danseinstruktøren og regissøren Bob Fosse og Broadway-danseren Gwen Verdon.
Animasjon, Barn, Eventyr, Komedie

Recess

Disney+
En vennegjeng med seks gutter og to jenter møtes i friminuttene. For ungene er dette eneste tid på døgnet hvor de virkelig kan uttrykke seg selv og oppleve frihet.
Drama, Krim

Bones

Disney+
Det tradisjonelle konseptet med å lage et team bestående av en etterforsker og en sivil spesialist. I dette tilfellet en antropolog og en politietterforsker.
7.8
Komedie

My Name Is Earl

Disney+
Earl tror at hans uflaks kommer av dårlig karma, og for å reversere det, vil han gjøre opp alle sine ugjerninger
Ferske episoder uteFornyet
Action, Drama, Spenning

9-1-1

Disney+
Glee og American Horror Story-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk står bak den actionfylte serien om politimenn, helsepersonell og brannmenn.
Drama

Chance

Disney+
Dr. Eldon Chance blir dratt inn i det turbulente og farlige livet til pasienten Jaclyn Blackstone. Han må gjøre sitt ytterste for å forsvare Jaclyn fra korrupsjon, manipulasjon og mishandling.
Drama, Miniserie, Science Fiction, Thriller

Devs

Disney+
Lily Chan oppdager at det kan være en tilknytting mellom hennes arbeidsgiver, som er et teknologiselskap, og drapet på hennes kjæreste.
7.7
Drama

Eli Stone

Disney+
Advokaten Eli Stone begynner å se syner på grunn av en hjerneblødning. Det endrer hans syn på verden.
7.7
Drama

Delicious Destiny

Disney+
En vestlig kokk er besatt av gourmetmat. Når han deltar i et matlagingsprogram, møter han regissøren Song Jia Ming som har en fantastisk smakssans.
Ferske episoder ute
Drama, Krim

The Good Mothers

Disney+
Tre kvinner som ble født inn i den farligste og rikeste av de italienske mafia-klanene, jobber sammen med en modig kvinnelig påtalemyndighet for å ta den ned fra innsiden.
Drama, Spenning

Frikjent

Disney+
Aksel Borgen vender tilbake til hjembyen, hvor han 20 år tidligere ble frikjent for mordet på en ung kvinne. Hjemkomsten blir alt fra lett, for på tross av at han ble frikjent, ser samfunnet fremdeles på ham som skyldig. Er han det?
Drama, Antalogiserie, Spenning

Trust

Disney+
Dramaserien handler om John Paul Getty III, arving til Getty-familiens olje formue.Handlingen finner sted i 1973, hvor den unge arvingen blir kidnappet i Roma med krav om løsepenger for flere millioner dollar. Historien tar en mørk vending når kidnapperne innser ingen vil ha arvingen tilbake. Det italienske politiet tror nemlig det hele er en spøk og velger å ikke etterforske, mens Paul sin far ikke er i god stand etter å ha brukt heroin i London og nekter å svare på telefonen.
Drama, Komedie, Romanse

High Fidelity

Disney+
Serien er basert på Nick Hornby-boken ved samme navn.I serieutgaven endres det til å gi en kvinnes perspektiv. Zoe Kravitz har hovdrollen. Hun inntar rollen som den ultimate musikkfan i en serie som utforsker musikk, romanse og samvittighetsnag.
Fornyet
Drama, Krim, Miniserie, Thriller, Spionthriller

The Old Man

Disney+
Serie basert på boken ved samme navn av Thomas Perry. Den handler om Dan Chase (Jeff Bridges), som flere tiår siden forlog CIA og har levd et anonymt liv siden. Når en snikmorder forsøker å ta drepe han må han sikre sin fremtid.
Action, Drama, Science Fiction, Spionthriller

Alias

Disney+
Alias handler om spionen Sydney lever i den tro at hun jobber for CIA. Når hun oppdager at hun egentlig jobber for fienden, blir hun en dobbeltagent som skal ta ned organisasjonen fra innsiden.Serieskaper J.J. Abrams har siden stått bak serien Lost og regissert Star Wars-filmer.
Action, Animasjon, Barn, Familie, Eventyr

Tangled: The Series

Disney+
Historien finner sted i tidsrommet mellom filmen Tangled og Tangled Ever After. Rapunsel bruker tiden på å bli kjent med foreldrene, hennes kongerrike og folket i Corona.
7.6
Animasjon, Barn, Eventyr

Darkwing Duck

Disney+
Superhelten Darkwing Duck og medhjelper Launchpad McQuack drar på spennende eventyr. Darkwing må balanse sine egoistiske ønsker om berømmelse opp mot ønsket om å være en god far.
7.6
Drama, Krim

Under the Banner of Heaven

Disney+
Andrew Garfield og Daisy Edgar-Jones har hovedrollene i denne serien om en etterforsker som forsøker å finne en morder i et mormoner-samfunn.
7.6
Ferske episoder ute
Drama, Krim

Will Trent

Disney+
Spesialagent Will Trent ble forlatt ved fødselen og gjennomgikk en tøff oppvekst i Atlantas overbelastede fosterhjemssystem. Bestemt på å sørge for at ingen føler seg som han gjorde, har han nå den høyeste oppklaringsprosenten.
Drama, Fantasy, Krim

Sleepy Hollow

Disney+
I kamp med en hesterytter kutter Ichabod Crane av han hodet, men til forskrekkelse for Crane dør rytteren ikke. De kjemper begge til det som er en tilsynelatende sikker død, en over 200 år senere våkner Crane opp i Washington.
Drama, Krim

Perception

Disney+
Dr. Daniel Pierce er en ekksentrisk fagmann som anvender sitt unike utgangspunkt til å hjelpe myndighetene med å løse vanskelige saker.
7.5
Action, Drama, Spenning, Superhelt

Marvel’s Luke Cage

Disney+

Den tredje Marvel-superheltserien som Netflix står bak. Luke Cage ble først introdusert i TV-serien Jessica Jones. TV-serien tar sted i samme univers som superheltfilmer som The Avengers, Iron Man og Thor, i tillegg til Netflix-serien Daredevil. Marvel's Luke Cage ble en universal hit som mottok hyllest fra kritikerne. Du kan lese vår anmeldelse her. I serien følger vi Luke Cage, en skuddsikker mann i Harlem som hjemsøkes av sin fortid.

Drama, Science Fiction

MARS

Disney+
Året er 2033 og den første bemannede ekspedisjonen til Mars er i ferd med å bli til virkelighet.For å kunne gjennomføre en suksessfull, permanent kolonisering av Mars, må mannskapet ombord Deadalus yte maksimalt av hva som er menneskelig mulig. Serien hopper mellom nåtid og fremtid, og blander sammen drama og dokumentar.Vi får se hvordan det hele kan utarte seg på Mars, mens vår tids skarpeste hjerner forteller og forklarer hvordan vi med moderne vitenskap, innovasjon og utvikling, kan gjennomføre den første ekspedisjonen til Mars.Serien kombinerer fiktiv drama med historiske hendelser, hvor intervju med flere kjente astronauter blir del av opplevelsen. Totalt syv episoder vil bli sendt.
Komedie

Last Man Standing

Disney+
Følg familiefaren Mike Baxter som kjemper for å opprettholde sin maskulinitet, mens hans liv i stigende grad, domineres av kvinner. Om dagen regjerer han på sin jobb i en friluftsbutikk, men hjemme er det hans kone og tre døtre, som bestemmer.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning

The Chi

Disney+, HBO Max, Strim
På sørsiden av Chicago, i noen av USAs farligste nabolag, kan de minste avgjørelser ha livsfarlige konsekvenser. Serien følger en gruppe ungdommer som prøver å finne rett vei i livet.
Drama

The Resident

Disney+
Conrad Hawkins er sjarmerende, men arrogant, og liker ukonvensjonelle metoder som han tar i bruk så fort han får mulighet. Han blir satt på prøve når han må gå i lære under en briljant eldre lege.
Ferske episoder ute
Action, Drama

Mayans MC

Disney+, HBO Max, Strim
Handlingen tar til to og et halvt år etter hendelsene i Sons of Anarchy. MC-klubben Mayans MC holder til på grensen mellom USA og Mexico og her møter vi den hevnfulle Ezekiel "EZ" Reyes, som ønsker å bli fullverdig medlem i klubben.
Ferske episoder ute
Drama, Miniserie

The Dropout

Disney+
Miniserie basert på podcasten om Elizabeth Holmes og hennes selskap Theranos. Holmes ble en milliardær, men på et øyeblikk mistet hun alt.
Action, Drama, Krim

Stumptown

Disney+
Dex Parios er en sterk, smart og selvsikker militærveteran, med et komplisert kjærlighetsliv, spillegjeld og en bror å ta vare på i Portland. Hun lider av posttraumatisk stresslidelse fra tiden som militær i Afghanistan, der hun jobbet med etterretning frem til hun ble skadd i en eksplosjon.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.
Drama, Komedie

The Mighty Ducks: Game Changers

Disney+
Serien fortsetter flere år etter filmen med samme navn fra 1992. En 13 år gammel gutt og hans mor setter sammen et nytt lag som blir ungdomsavdeling til Mighty Ducks. Emilio Estevez gjentar rollen som trener Gordon Bombay.
Action, Animasjon, Barn

Milo Murphy’s Law

Disney+
13-åringen Milo Murphy er en fjern etterkommer av mannen mak Murphys lov. Han drar på eventyr, får besøkende fra fremtiden og må gjøre sitt for å forhindre utryddelsen av pistasjenøtter.
Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker: