HjemAnmeldelserBecause this is my first life (K-drama)

Because this is my first life (K-drama)

Jeg har nylig blitt veldig interessert i K- og C-drama (Her er en til link). Så her kommer et nytt forslag og mitt nyeste funn: Because This Is My First Life som finnes på Netflix. Slik starter dialogen i episode 6:

«While my friends were racing against the clock, I stood out, because I was a snail with dreams. Even if I was slow, if i worked hard, my dreams would eventually come true. I stubbornly believed that. If i were to tell the 20-year-old me what happened instead, would that punk believe me?»

Sitatet summerer opp mye av plottet til serien, når den 30år gamle streberen Yoon Ji-ho (Jung So-min fra Alchemy of Souls) gir opp drømmene sine om å bli skribent og heller bestemmer seg for å gifte seg. Brudgommen er ingen ringere enn huseieren Nam Se-hee (Lee Min-ki fra Monster / Mon-seu-teo), siden hun også i samme slengen gir opp å finne kjærligheten. Han tilbyr nedsatt husleie. Hun takker ja.

because this is my first life
Foto: Netflix

Dette er altså plottet til Because This Is My First Life. Det er virkelig på tryne, men det byr også på mange fascinerende og morsomme scener. Jeg klarer ikke å slå av. Han er stille og usosial, hun er livlig og drømmende. De passer ikke sammen, men han trenger at moren lar ham slippe flere blind-dates og hun trenger å slippe depositum. So what are you gonna do?

De begynner å planlegge bryllupet og hvordan de kan få familien til å tro på at de er forelsket, så de får det hele godkjent og endelig få litt fred og pusterom. Heldigvis er det ingen av dem som er interessert i den andre, slikt skaper bare problemer. De sier seg enige i at dette er den perfekte løsningen for to mennesker i dagens samfunn. Som moren til Ji-Ho sier: Det er vanskelig nok i dagens samfunn å finne lykken, så det viktigste mellom to mennesker i et forhold må være å ikke stå i veien for den andres drømmer. Det skal de nå klare etter å ha signert både leieboer kontrakt og ekteskapsattest.

Lykke til begge to sier nå bare jeg!

because this is my first life
Foto: Netflix

Du kan se den på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse