HjemNyheterHeads upEmily in Paris sesong 3 kommer i desember

Emily in Paris sesong 3 kommer i desember

Etter andre sesong virket det som Emily og Gabriel kanskje hadde en sjanse, men så hadde han visst flyttet inn igjen med bestevenninnen hennes Camille, so guess not… Alle i firmaet hennes sluttet når sjefen hennes fra America kom og aget rot i systemet, men hun ble invitert med til slutt og sa ja, så det blir en borgerkrig mellom gamle og nye Savoir. Det blir altså ingen retur hjem til Amerika helt enda.

emily in paris s3
Foto: Netflix

Tidligere i år fikk vi vite at det kommer både en tredje OG en fjerde sesong. Filming av sesong tre sto ferdig nå i september, så vi får veldig snart se sesong tre. Under Ralph Lauren SS23 i California fortalte Lily Entertainment Tonight at fans kan forvente ‘More love triangles, more drama, more laughs, more fashion, more locations, more France!‘ i sesong 3. Hun røpte også at det vil bli mange cliffhangers, men noe mindre ville vi vel ikke forvente av denne serien?

Dømmer vi etter bildene blir dette en fantastisk sesong. Spesielt når det kommer til kostymene. Det var også en av de beste tingene med sesong 1+2: Å se hva alle gikk med, da det var både inspirerende og morsomme forslag som spankulerte rundt på skjermen til en hver tid. Det er bilder der ute av Alfie og Emily som ser meget forelsket ut, men også av henne og Gabriel og av henne og Camille, så det er ikke lett å si hva som foregår. Er det «Kiss and make up» tid?

emily in paris s3
Foto: Netflix

Se sesong 1 + 2 på Netflix allerede nå. Sesong 3 sies å komme 21. desember, så du rekker det akkurat. Serien er søt, morsom, dramatisk, romantisk og lettsett. Alt man ønsker av en rolig serie mellom alt det tunge som produseres for tiden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse