De beste seriene på SkyShowtime ifølge IMDB-brukerne (2022)

Hvilke serier er best på nykommeren SkyShowtime? Vi har sett på hva seerne har stemt på IMDb for å finne svaret.

Seernes dom

Annonse

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listene endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste

I vår seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

SkyShowtime er en fersk strømmetjeneste i Norge, som overtok etter Paramount +. SkyShowtime er eid av Paramount Global og Comcast. SkyShowtime viser utvalgt innhold fra Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+, Showtime, Universal Pictures, Dreamworks, Sky Studios og Peacock.

Deadwood. Foto: HBO
Deadwood er en HBO-serie, men ble produsert av Paramount Television – som senere ble slått sammen med CBS Studios. Derfor har også SkyShowtime distribusjonsrettigheter til serien. Foto: HBO

Hele seriebiblioteket til SkyShowtime kan du sjekke ut på følgende lenke. Den oppdateres jevnlig og viser også om serier er tilgjengelig andre steder.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Vi har satt en nedre grense på 7.5 i snitt.

Sjanger

Sjanger
9.0
Komedie

The Office US

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.8
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.8
Drama, Western, Periodedrama

1883

Allente, SkyShowtime, Strim
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.
8.7
Fornyet
Animasjon, Komedie

South Park

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.7
Action, Drama, Science Fiction, Thriller

Battlestar Galactica

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim
Menneskehetens antatt siste overlevende etter et angrep som utslettet flere planeter flykter på krigskipet Galactica. Deres siste håp er ryktet om en fjern koloni som de forsøker å finne, samtidig som deres angripere (Cylons) jakter på de for å fullføre jobben de startet på: Å utslette sine skapere.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

Allente, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama, Romanse, Periodedrama

Downton Abbey

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Periodedrama om livet til den aristokratiske Crawley-familien.
8.7
Drama

House

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Denne geniale serien omhandler den like legen Gregory House. Han og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere, men House er ikke en lett mann å jobbe med.
8.7
Fornyet
Action, Drama, Western

Yellowstone

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
8.7
Drama, Periodedrama

The Offer

Allente, SkyShowtime, Strim

Etter å ha sluttet i RAND Corporation får Al Ruddy produsere "Gudfaren" for Paramount. Joe Colombo, en vordende mafiasjef i New York har skumlere planer for filmen.

8.6
Drama, Western

Deadwood

Allente, HBO Max, SkyShowtime, Strim
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
8.6
Komedie

Parks and Recreation

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
8.6
Drama, Krim, Spenning

Dexter

Allente, SkyShowtime, Strim
Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm.
8.4
Fornyet
Drama

Billions

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
8.4
Fornyet
Drama

The Good Fight

Allente, HBO Max, SkyShowtime, Strim
En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen blir de to tvunget til å starte helt på nytt, i et nytt advokatfirma.Spin-off til den populære serien The Good Wife.
8.3
Drama

The Good Wife

Allente, SkyShowtime, Strim
Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.
8.3
Drama

Ray Donovan

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
8.3
Drama, Komedie

Californication

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Dette er historien om den sjeldent edrue forfatteren Hank Moody. Det er sex, dop og rock slik vi aldri har sett på TV før.
8.3
Drama, Komedie

Why Women Kill

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Vi følger tre kvinner i tre ulike tiår, som alle må håndtere sin manns utroskap. Serien kommer fra Desperate Houswife-skaper Marc Cherry.
8.3
Drama, Krim, Thriller

Dexter: New Blood

Allente, SkyShowtime, Strim

Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.

8.3
Ferske episoder ute
Drama, Spenning, Thriller

Tulsa King

SkyShowtime, Strim
En tidligere gangster, spilt av Sylvester Stallone, slipper ut av fengsel etter 25 år. Den italienske mafiosaen tvinges til å flytte fra New York til Kansas, hvor han forsøker å gjenreise mafiafamilen.
8.2
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning

Penny Dreadful

Allente, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Skrekk, mystikk og det overnaturlige. Velkommen til historien om Penny Dreadful.
8.2
Skrekk, Spenning, Thriller

Bates Motel

Allente, SkyShowtime, Strim
En moderne vri på forhistorien til Psycho, som fokuserer på forholdet mellom Norman Bates og moren Norma flere år før handlingen filmen fra 1960 fant sted.
8.2
Drama, Miniserie

Patrick Melrose

Allente, Discovery+, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Patrick Melrose er basert på den kritikerroste bokserien av Edward St. Aubyn. Den engelske overklassen får gjennomgå idet vi følger Patrick Melroses kamp for å finne fotfeste i livet etter en fortid med mishandling og avhengighet.
8.2
Fornyet
Drama, Fantasy

A Discovery of Witches

Allente, Discovery+, HBO Max, SkyShowtime, Strim
Historikeren og heksen Diana Bishop som finner et gammelt forhekset manuskript. Sammen med vampyren Matthew Clairmont beskytter hun manuskriptet samtidig som de forsøker å avdekke flere mysterier.Serien er basert på boktrilogien All Souls skrevet av Deborah Harkness.
8.2
Drama

The Hollow Crown

Allente, SkyShowtime, Strim
Iblandet det fineste av Shakespeares poesi, kjemper engelske monarker om tronen i løpet av seksten år med konflikt, fra Royal Court i Westminster til slagmarkene i Frankrike.
8.1

Law & Order: Special Victims Unit

Allente, SkyShowtime, Strim
I en spin-off av det populære kriminaldramaet Law & Order følger vi en gruppe politi i New York som jobber på Special Victims Unit, avdelingen for seksualforbrytelser og overgrep mot barn. De følger ledetråd etter ledetråd i jakten på sannhet og rettferdighet.
8.1
Fornyet
Action, Drama, Krim

Gangs of London

Allente, SkyShowtime, Strim, TV 2 Play
Kampene mellom rivaliserende gjenger i nåtidens London skaper drama, problemer for lokale myndigheter og setter mange liv i fare i denne britisk-amerikanske serien fra Sky og Cinemax.
8.0
Drama, Romanse, Spenning

The Affair

Allente, SkyShowtime, Strim
To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
8.0
Fornyet
Drama

Chicago Fire

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Vi følger brannmanskapet i Chicago i denne populære amerikanske serien fra Dick Wolf.
8.0
Komedie

Frasier

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Frasier er en spin-off serie av Cheers, som handler om psykologen Frasier Crane og hans famile.
8.0
Avsluttes
Drama

New Amsterdam

Allente, Netflix, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Den briljante legen Max Goldwin (Ryan Eggold) blir direktør på et av USAs eldste offentlige sykehus. Han setter straks igang med å bekjempe byråkratiet for å gi pasientene den beste behandlingen som er mulig.
8.0
Drama, Spenning, Thriller

Escape at Dannemora

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.
8.0
Ferske episoder ute
Drama, Spenning, Thriller

Yellowjackets

Allente, SkyShowtime, Strim
Et lag med talentfulle jentefotballspillere fra videregående skole blir revet med i en fly ulykke dypt inne i villmarken i Ontario.
7.9
Drama, Periodedrama

The Borgias

Allente, SkyShowtime, Strim
Pave Borgias var alt annet enn en hederlig mann. Dette er fortellingen om hans mafia-lignende familie.
7.9
Drama, Krim

Elementary

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Elementary er en amerikansk vri på Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller). Mestertedektiven reiser til USA hvor han møter på Dr. Watson (Lucy Liu). Etter flere år med avhengighet forsøker han nå å holde seg nykter. Sammen løser de saker i New York. Som øvrige Sherlock Holmes-serier er den basert på bøkene til Sir Arthur Conan Doyle.
7.8
Fornyet
Action, Drama, Krim

NCIS

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Leroy Jethro Gibbs leder en spesialgruppe av etterforskere som avdekker ugjerninger gjort i det amerikanske forsvaret.
7.8
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Grimm

Allente, SkyShowtime, Strim
Vi følger en fersk monsterjeger som gjør sitt beste å tilpasse sin nye uvanlige rolle.
7.8
Drama

Law & Order

Allente, SkyShowtime, Strim
I den komplekse prosessen med å avgjøre skyld eller uskyld, jobber etterforskere og påtalemyndigheter i New York med å løse forbrytelser og dømme gjerningsmenn mens liv står på spill.
7.6
Drama, Fantasy

The Magicians

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim
Fantasyserie basert på Lev Grossmans bestselgende bokserie. Serien følger Quentin Coldwater, en intelligent mann i tjueårene som i hemmelighet er besatt av en fantasyserie han leste som barn, om det magiske landet Fillory.
7.5
Fornyet
Drama, Krim

Blue Bloods

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Den gamle ringreven Tom Selleck har hovedrollen som politimester Frank Reagan. Serien handler om hans familie, hvor de fleste enten jobber eller har jobbet i politiet.
7.5
Komedie

Dice

Allente, SkyShowtime
Komiserie skapt av Scot Armstrong, hvor Andrew Dice Clay spiller seg selv.
7.5
Fornyet
Drama

Chicago Med

Allente, SkyShowtime, Strim, Viaplay
Vi følger arbeidsdagen ved Chicagos travleste sykehus. Vi blir kjent med de heltemodige ansatte som holder det hele gående.
7.5
Drama, Fantasy, Thriller

Let the Right One In

Paramount+, Strim

Mark og datteren Eleanors liv ble forandret for alltid 10 år tidligere da hun ble forvandlet til en vampyr. Tilsynelatende frosset i tid i en alder av 12, har Eleanor levd et lukket liv, i stand til å gå ut bare om natten, mens faren hennes gjør sitt beste for å gi henne det menneskelige blodet hun trenger for å holde seg i live. Nå har de reist hjem til New York City, desperate etter å finne en kur.

Inspirert av den anerkjente svenske romanen og filmen, snur deres følelsesladede og skremmende historie en naturalistisk linse på menneskelig skrøpelighet, styrke og medfølelse.

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: