HjemNyheterHeads upWednesday Addams til Netflix

Wednesday Addams til Netflix

«Wednesday skal ikke være en remake«, sier regissørene Alfred Gough og og Miles Millar (som tidligere har samarbeidet på Shanghai-filmene og brilliante The Shannara Chronicles). Serien skal heller være et nytt kapittel i unge Wednesday Addams liv, portrettert av Jenna Ortega (The Fallout).

Tim Burton er selvfølgelig med og passer på utviklingen, og det ser ut som det går bra så langt. Vi følger Wednesday Addams finne sin egen vei på Nevermore Academy, hvor hennes familie er godt kjent. Spesielt mamma Addams (Catherina Zeta-Jones) forventer resultater. Samtidig etterforsker hun også en alvorlig seriemordergåte. Så hun har nok på tapetet dette skoleåret kan man si.

Hvis du er annerledes, merkelig eller rett og slett ikke passer inn, så kan det være du har det som trengs for å komme inn på Nevermore Acadamy. Sjekk ut promo-videoen til skolen deres, «brought to you by» den skremmende, men sjarmerende, Gwendoline Christie (Lucifer i The Sandman, Brienne of Tarth i Game of Thrones):

Wednesday er sagt å komme til Netflix 23. november.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse