Dette kommer på Disney+ i september 2022

Månedsoversikter:

Disney+ Day, en ny Star Wars-serie og den bunnsolide nye spenningsserien The Old Man er blant mye nytt på Disney+ i september.Styrte unna Ringenes Herre: Maktens ringer og House of the Dragon

Biler på veien er et av trekkplasterne på Disney+ Day. Foto: Disney+

September er måneden hvor vi får Disney+ Day, hvor det både ble storfilmer og et kampanjetilbud å friste med for nye og tidligere abonnenter (mer om det her).

Serienytt snakket med Biler på veien-regissør og produsent.

Star Wars: Andor er månedens storsatsing fra Disney+, en serie som opprinnelig var ment å komme i slutten av august. Disney+ flyttet på premieredatoen og unngikk med det at serien konkurrerte med storseriene fra Prime Video og HBO Max.

Som kan være klokt nok. Jeg har sett de første episodene av Star Wars: Andor, en serie som tilbyr noe litt annet i dette stadig voksende universet til Disney+. Det er en god serie, samtidig er den ikke nødvendigvis en som skaper de største oversiktene.

Disney+ har også flytter på Star Wars: The Bad Batch sesong 2, som nå kommer først i januar 2023.

Jeff Bridges og John Lithgow i The Old Man

En mann med to hunder, fra serien The Old Man
The Old Man. Foto: FX

For det voksne publikum vil jeg si The Old Man er månedens høydepunkt. Det er en bunnsolid ny thriller om en tidligere CIA-agent som er på rømmen.

I hovedrollen finner vi Jeff Bridges og John Lithgow, som sikrer serien en av de sterkeste rollebesetningene av høstens nykommere.


Dette kommer på Disney+ i september 2022.

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Programmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud