Dette kommer på Viaplay i august 2022

Månedsoversikter:

Viaplay går en svært spennende høst i møte, takket være attraktive Premier League-rettigheter. Foreløpig ser det ikke ut som at den investeringen medfører mindre av annet innhold, for det er nok av filmer og serier som kommer til tjenesten i august. Her er oversikten.Premier League-rettighetene vil trolig medføre rekordmange Viaplay-abonnenter. For kampoversikter kan du sjekke ut vår søster-side Kampguiden. Med så mye penger som Viaplay investerer i rettighetene, blir det interessant å se i hvilken grad dette går ut over øvrige satsinger.

Macgyver sesong 3. Foto: TV 2 Sumo.
Macgyvers fire sesonger kan nå sees på Viaplay. Foto: CBS.

For august ser det ganske så bra ut, for her er det et stort påfyll av serier og filmer. Vel å merke er det for det meste innhold som har hatt premiere andre steder, men når det er snakk om rundt 100 filmer og over 20 serier, skal det litt til for ikke å finne noe å se på.

Nyversjonen av MacGyver, actionserien Nikita og thrillerserien Your Honor gir god variasjon, nå blir også Ghostbusters: Afterlife og Venom – Let There be Carnage tilgjengelig.

Ghostbusters: Afterlife er et nostalgisk gjensyn med spøkelsesjegerne fra 80-tallet.

Flere filmklassikere er også mulig å sjekke ut, som The Terminal, Dødelig våpen-filmene, Masken, Once Upon a Time in Hollywood, The Shining og No Country For All Men.

Nede: Ny norsk serie

Viaplay har investert tungt i norsk drama de siste årene, og i august fyller de på med Nede. Serien beskrives som en mørk dramakomedie, og handler om Fanny som blir lam fra livet og ned etter en bilulykke. Hennes beste venn Kurt blir drept i samme ulykke.

Nede forteller en historie om sorg og motgang. Foto: Viaplay

Med tanke på den høye kvaliteten Viaplay viste med Pørni, blir det spennende å se om Nede-serieskaper Tina Rygh kan levere på lignende nivå.

To danske serier har også premiere: Dramaserien Gutter og krimdramaet Hvor var du?. Lars von Trier-serien Riket kommer også ut i nyoppusset versjon.

Du finner løpende oppdatert oversikt nedenfor.


Dette kommer på Viaplay i august 2022

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Viaplay. Oversikten inkluderer første episode av serier som hadde premiere før denne måneden, men som fortsatt sender nye episoder.

Filmpremierer

Filmene som kommer først på Viaplay.

Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal.

Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV.

Programmer

Inkluderer første episode av serier som hadde premiere før månedsstart, men som fortsatt sender nye episoder.

Lurer du på hva annet du kan se på Viaplay? Sjekk ut serieoversikten vår for tjenesten.

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X