Dette kommer på NRK TV i august 2022

Månedsoversikter:

Krimdramaet Sherwood er blant høydepunktene på NRK TV i august.Tradisjon tro er august på NRK TV en myk start på serie- og programfronten, hvor det først er månedens siste uke, samt starten av september, hvor høstens satsinger for alvor melder sin ankomst. Det er ellers mye sport det handler om i august (som ikke er dekket i denne oversikten).

Helt tomt er det ikke, for NRK TV kan blant annet by på den nye krimserien Sherwood. Selv om Britbox har meldt sin ankomst her i Norge, er det altså ikke helt slutt for BBC-serier helt enda på NRK TV. Sherwood har fått strålende omtale blant britiske kritikere, og har respektable 7.5-karakter på IMDb.

I serien følger vi David Morrisey i rollen som etterforsker Ian St Clair. Han må oppklare to drap i et splittet lokalsamfunn.

BBC Three-serien Mood blir også et nytt bekjentskap for NRK-seere, som også kan glede seg til ny sesong av The Split og We Hunt Together.

Mood. Foto: BBC Three

Du finner detaljert oversikt nedenfor. Merk at siste uke i august normalt ikke blir kunngjort av NRK før midtveis ut i måneden, sjekk derfor jevnlig innom for oppdatert informasjon.

Dette kommer på NRK TV i august 2022


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.


Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.


Filmer

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X