De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne (2022)

Viaplay-kundene strømmer til nå som tjenesten viser Premier League. Hva med å få maks ut av tjenesten? Her er de beste seriene du kan sjekke ut mellom kampene.

Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Seernes dom

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg.

Alltid oppdatert toppliste med serietips for Viaplay

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Viaplay er en tjeneste hvor seriebiblioteket endres mye fra måned til måned. Vår oversikt endrer seg dynamisk, slik at plassering på listen vil variere. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt.

De høyest rangerte seriene på Viaplay:

Sjanger

Sjanger
9.0
Komedie

The Office US

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9
Fornyet
Drama, Krim

Fargo

Allente, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
8.8
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.7
Fornyet
Animasjon, Komedie

South Park

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.7
Drama

Friday Night Lights

Allente, Strim, Viaplay
Livet til et lokalmiljø og dets viktige fotball-lag ble både en prisvinnende bok og en film. Det ble også en TV-serie på fem sesonger, som ble en kritiker-favoritt.
8.7
Drama

House

Allente, Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Denne geniale serien omhandler den like legen Gregory House. Han og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere, men House er ikke en lett mann å jobbe med.
8.7
Fornyet
Drama, Spenning

Gomorrah

Allente, HBO Max, Strim, Viaplay
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
8.6
Komedie

Parks and Recreation

Allente, Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
8.6
Komedie

Mr. Bean

Allente, BritBox, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Den barnslige og klumsete Mr. Bean sliter med å utføre de enkleste oppgaver, men han reddes av sitt utrettelige pågangsmot. 
8.5
Action, Drama, Periodedrama

Spartacus

Allente, C More, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
8.5
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Vikings

Allente, HBO Max, Netflix, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
8.5
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning

Supernatural

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Strim, Viaplay
To brødre reiser rundt i USA for å bekjempe overnaturlige skapninger.
8.5
Komedie

Community

Allente, Netflix, Strim, Viaplay
Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.
8.5
Fornyet
Drama, Periodedrama

Call The Midwife

Allente, BritBox, Starzplay, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Våren 1957 ankommer den nyutdannede jordmoren Jenny Lee til East End i London for å starte sin karriere.
8.4
Fornyet
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama

Outlander

Allente, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
8.4
Fornyet
Drama, Krim, Periodedrama

Babylon Berlin

Allente, HBO Max, NRK TV, Strim, Viaplay
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
8.4
Drama, Krim, Periodedrama

Foyle’s War

Allente, Discovery+, Strim, Viaplay
Kriminalsjef Foyle er et britisk kvalitetsdrama om 2. verdenskrig, hvor vi følger Foyle som løser vanskelige saker i en særdeles krevende tid.
8.4
Drama, Krim

Veronica Mars

Allente, Strim, Viaplay
Hennes bestevenn blir myrdet og faren mister jobben som sheriff. Da tar Veronica Mars saken i egne hender og forsøker å komme til bunns i mysteriet som privatetterforsker, samtidig som hun tar andre oppdrag. Alt mens hun går på videregående skole.
8.4
Fornyet
Drama

Billions

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Paramount+, Strim, Viaplay
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
8.3
Drama, Western

How the West Was Won

Allente, Strim, Viaplay
I ville vesten, under den lystige, knallharde tiden da lover ofte ble brutt og fremskritt var preget av individuelle ofre og overlevelse, forsøker en familie å skape seg et liv og et hjem i Oregon.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X