HjemAnmeldelserBridgerton sesong 2 har mye å by på

Bridgerton sesong 2 har mye å by på

Bridgerton sesong 2 har vært lenge etterlengtet etter at den Gossip Girl-aktige serien tok verden med storm i desember 2020. Sesong 2 har mye å by på, men klarer den å nå like høyt som sin forgjenger?

Det korte svaret er nei.

Bridgerton sesong 2 er ikke like god som sesong 1. Det er ikke et like interessante sang-valg omgjort til gammeldagse versjoner av seg selv, samt mindre engasjerende historier. Generelt får man følelsen av at sesongen drar strikken ganske langt. Seerne står i alle fall i fare for å ryke, om ikke noe endrer seg.

Bridgerton. Media: Netflix
Foto: Netflix

Likevel har Bridgerton sesong 2 mye å by på.

Sesongen har et nytt kjærlighetsdrama som sin sentrale drivkraft, i form av Sharma søstrene og Anthony Bridgerton. Vi får også flere spekulasjoner rundt Lady Whistledowns identitet fra Eloise, som også må ut i sosieteten og stå på egne ustødige ben i heler og fjærbekledde hodeplagg. Det er spennende å følge hennes «sidequest», selv når hovedplottet begynner å blekne. Hun er absolutt den som drar vognen i mange av sesongens episoder. Vi gledet oss til mer av henne allerede etter Bridgerton sesong 1, så det var kjekt at hun var med så mye nå, hun leverer. Claudia Jessie gjør en fantastisk rolle som denne bedrevitende, nesevise karakteren som ikke kunne brydd seg mindre om å passe inn i ‘dannet selskap’. Hun er smart, morsom, klønette og bedårende søt når hun er ukomfortabel. Alt fra måten hun går på, snakker og perfekt kan plassere et sarkastisk fnys gir meg mersmak. For meg har Eloise reddet serien. Jeg har et sterkt ønske om å se hva som skjer henne videre, så da MÅ jeg jo se sesong 3. Eloise sin bok er egentlig nr 5 i rekken, med tittelen «To Sir Philip, With Love», men kanskje serien hadde en del ting å klarere på hennes tidslinje før vi kommer så langt, slik at de måtte begynne nå. Før henne i rekken har vi nemlig «An Offer From a Gentleman,» med Benedict (Luke Thompson) i spiss, om vi skal dømme etter vår artikkel Bridgerton Sesong 3: Dette vet vi, så vel som muligens Collin i sesong 4. Begge de to sesongene (3+4) er allerede bestilt av Netflix.

Claudia Jessie Eloise Bridgerton GIF - Claudia Jessie Eloise Bridgerton  Annoyed - Discover & Share GIFs
Collin, Eloise og Benedict. Klipp: Netflix

Anthony Bridgertons trekantdrama

Notoriske skjørtejeger og Bridgerton-familiens overhode Anthony er hovedpersonen i denne sesongen. Basert på bokseriens andre utgivelse «The Viscount Who Loved Me». Han har bestemt seg for å gifte seg, og valget er Edwina Shama, dronningen spesielt utvalgte «Diamant». Han hadde ingen planer om å falle for hennes irriterende, selvgode og frustrerende storesøster Kate. Men slik går det. Problemene begynner når han ikke ønsker kjærlighet, men å ta det smarte valget om den perfekte partner, nemlig Edwina, likevel.

Klipp: Netflix

Det blir en runddans uten like, som er like slitsom for seerne som hovedpersonene. Kate og Anthony deler mange sjarmerende scener, så vel som gleden av den Mr Darsy lignende wet-tshirt scenen du ser i klippet ovenfor. Et sikkert forsøk på å gjenskape den ikoniske skje-scenen fra sesong 1. Det funker! Ingen har sett mer intenst sexy-sint ut, på noen skjerm, en Anthony Bridgerton som faller i en innskjø. Hjelp meg, jeg ble plutselig så svak i anklene. Likevel sliter sesongen med å komme til poenget, og det blir litt langtekkelig. I sesong 1 var Anthony en utrolig sjarmerende scruff, men har nå tatt seg sammen og blitt glattbarbert og stivpresset. Når Anthony (Jonathan Bailey) likevel mister fatningen, er det at både skuespiller og karakter skinner best. Han kler bustete hår, skjeggvekst og en nerve som banker irritert i tinningen når ting ikke bare kan gå etter planen. Han får meg til å fnise. Og det er gøy. Hadde sesongen hatt mer slike scener, hadde den vunnet hjertet mitt. Det er nesten blinkskudd, men ikke helt.

bridgerton sesong 2
Foto: Netflix

Sesongen er absolut verdt å se

Bridgerton sesong 2 har mye sjarm og legger også mye av grunnarbeidet for neste sesonger. Den er absolutt verdt å se. Jeg håper du gir deg selv gleden av den, og spesielt siste episode, som er utrolig sjarmerende og godt laget. Min favoritt episode denne sesongen.

Se hele Bridgerton sesong 2 på Netflix.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse