Serieåret 2022: De mest populære nye seriene

Hvilke nye serier engasjerer mest i 2022? Tradisjon tro henter vi ut tall fra Serienytts seriedatabase. Listen vår oppdateres daglig.

I 2020 var listen dominert av norske serier, og den trenden fortsatte inn i 2021. I år blir konkurransen tøffere enn noensinne for norsk innhold, i tillegg vil krimsjangeren – som normalt står sterkest – bli satt på prøve når fantasyinvasjonen kommer. Vil det meste kanskje handle om ny Game of Thrones-serie og den påkostede Ringenes Herre-serien?

Annonse

Det skal bli spennende å se!

Oversikten baserer seg ikke på seertall. Vi måler trafikk og søk på de ulike seriene, listen kan også inneholde serier som enda ikke har hatt premiere.

De mest populære nye seriene i 2022

Ferske episoder ute

The Lord og The Rings: The Rings of Power

Amazon Prime Video
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
6.9

Handlingen i Ringenes Herre: Maktens Ringer er satt til «Age of Numenor», som er ca. 3400 år før hendelsene i Ringenes Herre-trilogien.

Ferske episoder ute

The Gilded Age

HBO Max, Strim
Drama, Periodedrama
8.0
Serien, fra Downton Abbey-skaper Julian Fellowes, er satt til New York på 1880-tallet. Opprinnelig var serien tiltenkt NBC, men HBO overtok utviklingen av serien i 2019 grunnet dens ambisiøse skala. Serien er opprinnelig tiltenkt å være en forløper til Downton Abbey.
Ferske episoder ute

Vikings: Valhalla

Netflix
Action, Drama, Periodedrama
7.1
I Vikings: Valhalla følger vi vikinger som Leif Erikson, Freydis Eriksdottir, Harald Hardråde og Vilhelm I av England, med en handling satt til 100 år etter hendelsene i Vikings.
Ferske episoder ute

Bosch: Legacy

Amazon Prime Video
Drama, Krim
8.5
Spin-off av TV-serien Bosch. Vi følger etterforskeren i en ny fase av karrieren.Dette er en fortsettelse av Bosch-serien, men nå som en IMDb TV original.
Ferske episoder ute

Alt du elsker

Discovery+
Drama
7.0
Sara oppdager at Jonas bærer på en mørk hemmelighet. Hvor langt er Jonas villig til å gå for å få anerkjennelse i de høyre-ekstremistiske forumene han vanker i? Er han villig til å sette kjærligheten foran sin stadig sterkere ideologiske overbevisning? Og er det mulig for Sara å fortsatt se mennesket bak alle tankene hun ikke kan forstå eller akseptere?

Ragdoll

NRK TV
Drama, Krim
5.7
Seks mennesker blir funnet drept, partert og sydd sammen til en grotesk skikkelse.
Ferske episoder ute

Verden er min

NRK TV
Drama
7.6
Verden er min er en rapsikal om kjærlighet, vennskap og familie, å stå opp for seg selv og slenge en midtfinger opp til konformiteten.
Ferske episoder ute

Trom

Allente, Strim, Viaplay
Drama, Krim
6.9
Når en lokal aktivist blir funnet død under en hvaljakt, må journalisten Hannis Martinsson sette sitt eget liv på spill for å finne sannheten i det isolerte øysamfunnet på Færøyene.
Ferske episoder ute

Billy the Kid

Strim, Viaplay
Action, Drama, Western
7.0

Den eventyrlige reisen til den unge irske cowboyen Billy. Hvordan ble han til den legendariske revolvermannen Billy the Kid? I denne serien, fra Vikings-skaper Michael Hirst, blir det action, drama og eventyr fra start til slutt.

Hotel Portofino

NRK TV
6.7

Velkommen til det glade 20-tallets Italia. Familien Ainsworth åpner dørene til sitt hotell på rivieraen, og gjestene er både velstående og kravstore.

Ferske episoder ute

Reacher

Amazon Prime Video
Action, Drama, Krim, Thriller
8.1
Jack Reacher er basert på bestselgerbøkene skrevet av Lee Child. Jack er en tidligere soldat som reiser lander rundt og påtar seg farlige og krevende oppdrag.
Ferske episoder ute

Made in oslo

Strim, Viaplay
8.0
Elin driver en fertilitetsklinikk, hvor hun hjelper andre å oppnå sitt høyeste ønske: Å få barn. Hun risikerer ekteskapet og karrieren i kampen mot sin egen biologiske klokke.
Ferske episoder ute

The Tourist

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Spenning, Thriller
7.0
En mann, spilt av Jamie Dornan, våkner opp på et sykehus i Australia uten å ane hvor han er.

The Summer I Turned Pretty

Amazon Prime Video
Drama, Romanse
7.5
Et trekantdrama mellom en ung kvinne og to brødre og den vedvarende kraften til vennskapet mellom sterke kvinner er kjernen i dette YA-dramaet.
Ferske episoder ute

House of the Dragon

HBO Max
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
8.8

200 år før hendelsene i Game of Thrones, regjeres Westeros av den mektige Targaryen-familien, mye takket være de fryktinngytende dragene under deres kontroll.

Ferske episoder ute

Obi-Wan Kenobi

Disney+
Action, Drama, Fantasy, Eventyr
7.1
Serien handler om Obi-Wan Kenobi i tiden mellom Star Wars: Episode III og Episode IV.
Ferske episoder ute

Black Bird

Apple TV+
Drama, Krim, Thriller
8.4

Sønnen til en politimann blir dømt til 10 års fengsel. Han kan slippe ut om han går med på å bli venner med seriemorderen Larry Hall. En intens miniserie med Taron Egerton, Greg Kinnear, Paul Walter Hauser og Sepideh Moafi i fremtredende roller. 

Ferske episoder ute

The Dropout

Disney+
Drama, Miniserie
7.5
Miniserie basert på podcasten om Elizabeth Holmes og hennes selskap Theranos. Holmes ble en milliardær, men på et øyeblikk mistet hun alt.

Bel-Air

Drama
6.0
Dramautgave av den klassiske komiserien Fresh Prince of Bel-Air. Vi følger en ungdom fra Philadelphia som sendes til å leve hos sin onkel og tante i Los Angeles.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X