De beste seriene på Strim ifølge IMDb-brukerne (2022)

Strim samler HBO Max, Paramount+, TV 2 Play og Viaplay i ett abonnement. Det gir et omfattende seriebibliotek som teller nærmere 700 serier. Vi hjelper deg å finne de beste seriene.Strømmetjeneste fra RiksTV

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV, tjenesten samler en rekke TV-kanaler og strømmetjenester i abonnementene Strim mye og Strim mest . Strømmetjenestene er ikke inkludert i den billigste pakken Strim litt).

Annonse

Du kan sjekke ut oversikt over de ulike Strim-pakkene i vår oversikt. Det kan også gjøre det litt enklere å holde orden på seriehverdagen å ha et sted å søke gjennom hundrevis serier på Strim.


Anbefalinger basert på IMDb-snitt

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Det skal en del til å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Deadwood. Foto: HBO
Klassikeren Deadwood er blant de høyest rangerte seriene på IMDb. Foto: HBO

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene.

Nå er ikke høyt snitt garanti for at du kommer til å like serien, men det gir bedre odds.


De høyest rangerte Strim-seriene på IMDB

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Oversikten inneholder sponsede lenker. Vi tar forbehold om at feil kan forekomme.

Sjanger

Sjanger
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Max, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret ALT i forsøket på å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
9.4
Action, Drama

Band of Brothers

HBO Max, Strim
Amerikansk krigsdrama, hvor vi følger soldatene i det berømte Easy Company, under 2. verdenskrig, med spesielt fokus på offiser Richard Winters (spilt av Damian Lewis). En prisbelønt serie, fra HBO.
9.3
Drama, Krim

The Wire

HBO Max, Strim
Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende dramaserie om Baltimores etterforskere og kriminelle underverden, som håndterer vanskelige samfunnsspørsmål med humor og nervepirrende stil.
9.2
Fornyet
Animasjon, Komedie

Rick and Morty

HBO Max, Netflix, Strim
Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.
9.2
Drama, Spenning

The Sopranos

HBO Max, Strim
Multi emmy-vinnende og prisvinnende dramaserie om en mafiaboss som får problemer med angstanfall. I hans forsøk på å fikse seg selv begynner han i hemmelighet å gå til en psykolog, men alt maset, stresset og dramaet som kommer med jobben som mafiaboss gjør at angstanfallene kommer hyppigere jo mer han prøver å klamre seg til tronen.
9.2
Ferske episoder ute
Komedie

The Rehearsal

HBO Max, Strim
Nathan Fielder gir mennesker sjansen til å øve på sitt eget liv i en verden hvor ingenting går som planlagt.
9.2
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Max, Strim
De største og sterkeste husene i Westeros bryter ut i en kamp om tronen, samtidig som en trussel nærmer seg, så stor at denne kampen vil blekne i forhold. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut i lyset i moderne tid. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
9.0
Komedie

The Office US

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9

Nathan For You

Allente, Paramount+, Strim
I denne realityserien benytter Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) sin livserfaring og utdannelse til å hjelpe småskala-firma til å øke inntekten sin.
8.9
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller

True Detective

HBO Max, Strim
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
8.9
Fornyet
Drama, Krim

Fargo

Allente, Strim, TV 2 Play, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
8.9
Drama, Romanse, Periodedrama

Pride And Prejudice

BritBox, Strim, TV 2 Play
Familien Bennet bor på landsbygden, og har fem døtre som Fru Bennet forsøker å gifte bort. Idet to rike menn bosetter seg ser hun muligheter.
8.9
Komedie, Romanse

Friends

HBO Max, Strim
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.
8.8
Drama, Western, Periodedrama

1883

Allente, Paramount+, Strim
Forløper til TV-serien Yellowstone. Vi følger Dutton-familiens ferd gjennom Amerika på jakt etter et landområde å slå seg ned på.
8.8
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.8
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Peaky Blinders

BritBox, Netflix, Strim, TV 2 Play
Vi følger en gjeng med gangstere i Birmingham i årene etter 1. verdenskrig.
8.7
Fornyet
Animasjon, Komedie

South Park

Allente, Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Max, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.7
Komedie

Peep Show

BritBox, Strim, TV 2 Play

Mark og Jeremy er to dysfunksjonelle romkamerater, uten noe mer til felles enn at livene deres er alt annet enn alminnelige.

8.7
Drama

Aranyelet

HBO Max, Strim
Ungarsk krimserie basert på finske Helppo Elama.  Miklósi-familien har et liv som alle misunner dem, men det hele er bare en illusjon. Når faren bestemmer seg for en ny start knuses idyllen, og det blir tydelig at familien har ulike tanker om hvordan de skal ha fremgang i livet.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Umbre

HBO Max, Strim
I familens øyne er Relu Oncescu den perfekte far og ektemann. Men hans kone og to barn vet ikke at deres *alminnelige drosjesjåfør' også jobber som innkrever for den lokale mafiabossen Capitanu’. Capitanu' vet heller ikke om familien hans, og Relu har alt under kontroll. Men når først én tråd løsner er det ikke lenge før alt rakner. Hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en etter en...
8.7
Drama

Six Feet Under

HBO Max, Strim
Dramaserie om livet til en familie som noe motvillig driver et begravelsesbyrå. Den har blitt omtalt som en av de beste TV-seriene noensinne, med 3 Golden Globe Awards, 9 Emmy Awards og Best Supporting Actress under beltet, så vel som at Frances Conroy fikk Best Actress in a Drama i Golden Globes og den vant Screen Actors Guild-prisen i 2003 og 2004 for Best Ensemble for a Drama Series.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X