De beste seriene på HBO Max ifølge IMDb-brukerne (2022)

Hvilke serier er verdt å få med seg på HBO Max? Vår løpende oppdaterte oversikt viser tilgjengelige serier på HBO Max som har høyeste snittkarakter på IMDb.

Seernes dom over HBO Max-biblioteket

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer, i sin database på over 146 000.

Annonse

Alle kan lage en bruker på IMDb og gi sin karakter, så dette er den mest omfattende databasen på internett over folks meninger om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg ofte, som også betyr at listen jevnlig endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Vi håper dette gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.

Gi din dom

I vår seriedatabase kan du selv gi karakter på serier. Det eneste du behøver er å opprette en bruker.

De høyest rangerte seriene på HBO Nordic:

Sjanger

Sjanger

Band of Brothers

HBO Max, Strim
Action, Drama
9.4
Amerikansk krigsdrama, hvor vi følger soldatene i det berømte Easy Company, under 2. verdenskrig, med spesielt fokus på offiser Richard Winters (spilt av Damian Lewis). En prisbelønt serie, fra HBO.

Chernobyl

HBO Max, Strim
Drama, Miniserie
9.4
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret ALT i forsøket på å redde Europa fra en utenkelig ulykke.

The Wire

HBO Max, Strim
Drama, Krim
9.3
Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende dramaserie om Baltimores etterforskere og kriminelle underverden, som håndterer vanskelige samfunnsspørsmål med humor og nervepirrende stil.

The Sopranos

HBO Max, Strim
Drama, Spenning
9.2
Multi emmy-vinnende og prisvinnende dramaserie om en mafiaboss som får problemer med angstanfall. I hans forsøk på å fikse seg selv begynner han i hemmelighet å gå til en psykolog, men alt maset, stresset og dramaet som kommer med jobben som mafiaboss gjør at angstanfallene kommer hyppigere jo mer han prøver å klamre seg til tronen.

Game Of Thrones

HBO Max, Strim
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.2
De største og sterkeste husene i Westeros bryter ut i en kamp om tronen, samtidig som en trussel nærmer seg, så stor at denne kampen vil blekne i forhold. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut i lyset i moderne tid. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
Fornyet

Rick and Morty

HBO Max, Netflix, Strim
Animasjon, Komedie
9.2
Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.

The Office US

Allente, Amazon Prime Video, HBO Max, Netflix, Strim, Viaplay
Komedie
9.0
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.

Friends

HBO Max, Strim
Komedie, Romanse
8.9
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.

True Detective

HBO Max, Strim
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller
8.9
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.

Umbre

HBO Max, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.7
I familens øyne er Relu Oncescu den perfekte far og ektemann. Men hans kone og to barn vet ikke at deres *alminnelige drosjesjåfør' også jobber som innkrever for den lokale mafiabossen Capitanu’. Capitanu' vet heller ikke om familien hans, og Relu har alt under kontroll. Men når først én tråd løsner er det ikke lenge før alt rakner. Hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en etter en...

Oz

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Drama, Krim, Thriller
8.7
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.

Primal

HBO Max, Strim
Animasjon, Komedie
8.7
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.

Six Feet Under

HBO Max, Strim
Drama
8.7
Dramaserie om livet til en familie som noe motvillig driver et begravelsesbyrå. Den har blitt omtalt som en av de beste TV-seriene noensinne, med 3 Golden Globe Awards, 9 Emmy Awards og Best Supporting Actress under beltet, så vel som at Frances Conroy fikk Best Actress in a Drama i Golden Globes og den vant Screen Actors Guild-prisen i 2003 og 2004 for Best Ensemble for a Drama Series.

It’s a Sin

HBO Max, Strim
Drama, Komedie, Periodedrama
8.7
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.

Aranyelet

HBO Max, Strim
Drama
8.7
Ungarsk krimserie basert på finske Helppo Elama.  Miklósi-familien har et liv som alle misunner dem, men det hele er bare en illusjon. Når faren bestemmer seg for en ny start knuses idyllen, og det blir tydelig at familien har ulike tanker om hvordan de skal ha fremgang i livet.

Rome

HBO Max, Strim
Action, Drama, Periodedrama
8.7
Satt til siste del av Romerrikets glansdager, utforskes det både storslåtte og vanlige livet til to soldater.

Deadwood

Allente, HBO Max, Paramount+, Strim
Drama, Western
8.6
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.

John Adams

HBO Max, Strim
Drama, Periodedrama
8.6
Paul Giamatti finner seg godt til rette i rollen som advokaten som ble med å kjempe frem USAs uavhengighet, og senere ble landets president. Miniserien sanket inn den ene prisen etter den andre.

SERIEÅRET 2022

Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester:

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X