Timothy Olyphant er klar for en ny runde med Justified

-

Annonse

Justified følger i fotsporene til Dexter og kommer tilbake med en ny miniserie. Timothy Olyphant inntar nok en gang rollen som Raylan Givens. I Justified: City Primeval må Givens håndtere en krevende sak i Detroit.

Sist vi så noe til Raylan Givens var i 2015, i en solid avslutning på det vi for mange år siden omtalte som den beste serien du ikke ser på. Den nye serien baserer seg på Elmore Leonard-boken City Primeval: High Noon in Detroit fra 1980.

Samtalene om serien har pågått lenge, vi skrev blant annet om dette i mars 2021. At avsluttede serier kommer tilbake er ikke et nytt fenomen, behovet for innhold på strømmetjenestene – siden de ikke er begrenset av plass i sendeskjemaet (slik som TV-kanaler er) – er stort. Kjente serier har også større sjanser for å nå gjennom i den krevende konkurransen.

I Justified: City Primeval er produksjonsteamet og Justified-skaper Graham Yost også tilbake, noe som bør sikre at serien blir gjenkjennelig for fans. Det er ikke kunngjort om noen av de øvrige skuespillere fra originalserien dukker opp.

Paramount+ opplevde stor suksess nylig med Dexter: New Blood, som fulgte Dexter Morgan fra Dexter ti år etter originalserien.

Justified: City Primeval forventes å komme på Disney+, da Disney eier TV-kanalen FX. Det er FX som sendte Justified i USA og som også skal vise den nye serien.

PS: Nå kan du legge til den nye serien i din egen huskeliste.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Serier som kommerDe folk gleder seg mest til
Fra seriedatabasen

Drama, Periodedrama
Kommer på SkyShowtime

1923

Drama, Western
Kommer på SkyShowtime

6666

Drama, Krim, Miniserie
Kommer på HBO Max

The Son

Action, Drama, Eventyr, Science Fiction
Kommer på Disney+

Ahsoka