Dette kommer på Apple TV+ i januar 2022

Månedsoversikter:

Nye eventyr med Fragglene og en krimserie fra Lego Movie-regissørene står på menyen hos Apple TV+ i januar.

Kom og syng en sang…

Fragglene var populær barne-TV underholdning i Norge på 80-tallet. Den amerikansk-canadiske serien ble tilgjengelig på Apple TV+ i 2020 og responsen var så positiv at Apple valgte å satse på et comeback for huleboerne Gobo og kompani. Fraggle Rock: Back to the Rock kommer 21. januar, totalt 13 episoder er produsert.

En ny krimserie kommer også på Apple TV+, med Tiffany Haddish i rollen som en etterforsker som forsøker å komme til bunns i et mordmysterium. The Afterparty er regissert av Christopher Miller, med Phil Lord som produsent.

The Afterparty. Foto: Apple TV+

De to har hatt suksess på filmfronten med Lego Movie, Cloudy with a Chance of Meatballs og 21 Jump Street. Serien har, ikke overraskende, en komisk tone. Det kan være et smart grep i et år hvor konkurransen i krimsjangeren er større enn noensinne.

Sjekk oversikten vår for alle premierene på Apple TV+ i januar 2022:


Dette kommer på Apple TV+ i januar 2022


Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X
    X