Dette kommer på Netflix i november 2021

Månedsoversikter:

Over 60 premierer kommer på Netflix i november, blant annet er Narcos: Mexico og Tiger King tilbake med ny sesong.Flere favoritter er ute med nye episoder

The Sinner, Tiger King, Narcos: Mexico og Riverdale er alle populære innslag på Netflix. I november er det klart for nye sesonger. Det kommer også nye episoder av Masters of the Universe: Revelation.

Helt nye serier kommer også på løpende bånd, med skrekk i Elves og helsprø action i Cowboy Bebop (sjekk teaseren!).

Nye filmer kommer også hver uke, med actionkomedien Red Notice – som har stjernene Dwayne Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds i hovedrollene.

Om ikke et 20-talls Netflix-originaler er nok, så blir også storfilmer som 1917 og Jason Bourne tilgjengelig på tjenesten. Du finner komplett liste nedenfor.

Dette kommer på Netflix i november 2021

Nye serier og sesonger

Serier og sesonger som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Filmpremierer

Filmene som kommer først på Netflix. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Øvrige serier

Serier og sesonger som tidligere er vist på annen strømmetjeneste eller kanal. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Øvrige filmer

Filmer som tidligere har hatt premiere på kino, strømming eller TV. Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).


Stand-up

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Programmer

Klikk på premierene for informasjon, trailere og bilder (krever abonnement).

Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud