Dette er nytt på NRK TV i oktober 2021

Månedsoversikter:

Filmpolitiet tar et dypdykk i seriehøsten og Mord og mysterier er ute med ny sesong. Sjekk hva du kan se frem til på NRK TV i oktober.Det har gått noen år siden Filmpolitiets anmeldelser var å se også på TV (sjekk 2013-arkivet). 7. oktober får vi i så måte et lite gjensyn med de populære radiostemmene og skribentene hos Filmpolitiet i en timelang spesial om seriehøsten. Det er vel verdt å fremsnakke for oss seriefrelste!

Du finner forresten oversikt over premieredatoer for nye serier og sesonger på denne lenken, vi har også en egen oversikt over alle nye serier som kommer i høst.

Ellers byr oktober primært på nye episoder av programmer og serier som alt har hatt premiere, det være seg Nytt på nytt, Side om side eller Debatten. Noe nytt er det, blant annet Ikke gjør dette mot klimaet! og den nye actionserien Itch, som er rettet mot barn.

Du finner oversikten nedenfor. Den oppdateres jevnlig da NRK først legger ut programmet 2-3 uker i forkant.

Dette kommer på NRK TV i oktober 2021


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.


Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.

Filmer


Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse
Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetilbud

Paramount+

Månedsabonnement, Strømmetjeneste
    X
    X