August-premierer:

Dette er nytt på NRK TV i oktober 2021

Annonse

Filmpolitiet tar et dypdykk i seriehøsten og Mord og mysterier er ute med ny sesong. Sjekk hva du kan se frem til på NRK TV i oktober.Det har gått noen år siden Filmpolitiets anmeldelser var å se også på TV (sjekk 2013-arkivet). 7. oktober får vi i så måte et lite gjensyn med de populære radiostemmene og skribentene hos Filmpolitiet i en timelang spesial om seriehøsten. Det er vel verdt å fremsnakke for oss seriefrelste!

Du finner forresten oversikt over premieredatoer for nye serier og sesonger på denne lenken, vi har også en egen oversikt over alle nye serier som kommer i høst.

Ellers byr oktober primært på nye episoder av programmer og serier som alt har hatt premiere, det være seg Nytt på nytt, Side om side eller Debatten. Noe nytt er det, blant annet Ikke gjør dette mot klimaet! og den nye actionserien Itch, som er rettet mot barn.

Du finner oversikten nedenfor. Den oppdateres jevnlig da NRK først legger ut programmet 2-3 uker i forkant.

Dette kommer på NRK TV i oktober 2021

Obs! Abonnenter kan sjekke mer info om hver premiere ved å klikke på premieren.


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.


Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.


Logg inn/bli abonnent for å kunne klikke på premierene for mer informasjon

Filmer


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X