November-premierer:

Dette kommer på Paramount+ i september 2021

Paramount+ finner frem storkanonen med Jeff Bridges-serien American Rust. Kan det være serien som for alvor setter den nye strømmetjenesten på kartet?Dobbelt opp med Jeff Daniels

Månedens høydepunkt er utvilsomt krimdramet American Rust, som har The Newsroom-stjernen Jeff Bridges i hovedrollen. Serien produseres for Showtime, TV-kanalen bak favoritter som Dexter og Billions.

Det blir spennende å se hvordan responsen blir. Showtime-serier pleide tidligere å komme på HBO Nordic, men nå som Paramount+ er det nye hjemmet til kommende serier derfra, kan dette gi strømmetjenesten et solid innpass i markedet.

The Comey Rule. Foto: Showtime
The Comey Rule. Foto: Showtime

For Daniel-fans er det også bare til å glede seg til The Comey Rule, en miniserie som har Jeff Daniel, Holly Hunter og Michael Kelly i hovedrollene. Serien tar for seg konflikten mellom Donald J. Trump og FBI-direktør James Comey.

For å friste ytterligere kommer også Mission Impossible-filmene til tjenesten, ved siden av en håndfull andre storfilmer.

Paramount+ er nå tilgjengelig i egen app. Alternativt er tjenesten også inkludert i Strim.

Listen for august finner du nedenfor.

Dette kommer på Paramount+ i september 2021:

Få mer informasjon – bli abonnent

Abonnenter kan klikke på premierene for mer informasjon, der hvor det er tilgjengelig (bilder, trailer, skuespillere m.m.).

Seriepremierer


Filmpremierer


Øvrige serier


Øvrige filmer


Programmer


Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse
X
X
X