Stranger Things sesong 4 kommer i 2022

Netflix har gitt oss en liten smakebit på Stranger Things sesong 4. Teaseren bekrefter at serien først er tilbake i 2022.

Det er gått over to år siden forrige sesong, som kom i juli 2019. Ventetiden var fra før antatt å bli lang og det ble ytterligere forverret av pandemien. Nå har produksjonen kommet så langt at Netflix kan bekrefte at sesongen dessverre ikke kommer i år.

Noen eksakt dato er ikke satt. Netflix har de siste månedene fått merke pandemien, som de i starten ikke ble preget nevneverdig av siden sesonger er spilt inn god tid i forkant. I år har det derimot vært flere serier som har latt vente på seg og i andre kvartal opplevde tjenesten fall i antall abonnenter i USA.

I høst og vinter er flere av tjenestens største trekkplastre tilbake igjen, blant annet da Stranger Things. Den er kanskje den største av dem alle, men der må vi som nevnt vente helt til neste år.

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

X
X
X