Annonse

De beste seriene på Strim ifølge IMDb-brukerne

-

Annonse

Strim samler HBO Nordic, Paramount+, TV 2 Play og Viaplay i ett abonnement. Det gir et omfattende seriebibliotek å utforske. Vi hjelper deg å finne de beste seriene.Strømmetjeneste fra RiksTV

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV, tjenesten samler en rekke TV-kanaler og strømmetjenester i abonnementene «Strim mye» og «Strim mest» (Obs! strømmetjenestene er ikke inkludert i den billigste pakken «Strim litt»).

Strømmetjenesten er blant de dyreste (se oversikt), men det er penger å spare om du normalt abonnerer på flere tjenester. Det kan også gjøre det litt enklere å holde orden på seriehverdagen å ha et sted å søke gjennom hundrevis serier.

Anbefalinger basert på IMDb-snitt

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Det skal en del til å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene.

Nå er ikke høyt snitt garanti for at du kommer til å like serien, men det gir bedre odds.

De høyest rangerte Strim-seriene på IMDB

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Oversikten inneholder annonselenker.

Sjanger

Sjanger
9.5
Action, Drama

Band Of Brothers

HBO Nordic, Strim
Amerikansk krigsdrama.Vi følger soldatene i det berømte Easy Company under 2. verdenskrig i denne prisbelønnte serien fra HBO.
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Nordic, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
9.3
Drama, Krim

The Wire

HBO Nordic, Strim
Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende serie som håndterer vanskelige samfunnstema med eleganse og god drama.
9.3
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Nordic, Strim
I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord.Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
9.2
Fornyet
Animasjon, Komedie

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix, Strim
Absurd komedie som presser grensene. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sin naive og godhjertede barnebarn Morty.
9.0
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller

True Detective

HBO Nordic, Strim
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
8.9
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western

Westworld

HBO Nordic, Strim
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
8.9
Drama, Krim

Fargo

Strim, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
8.9

Nathan For You

Paramount+, Strim
I denne dokumentar-reality-serien benytter Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) sin handelsskole- eksamen og livserfaring for å hjelpe virkelige og småskala-firma til å øke inntekten.
8.9
Komedie, Romanse

Friends

HBO Nordic, Strim
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.
8.9
Komedie

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
8.9
Kommer på C More
Komedie

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille nordvestlige småbyen Twin Peaks i Washington blir rystet etter funnet av den unge balldronningen Laura Palmers lik. FBI-etterforsker Dale Cooper ankommer byen for å finne ut akkurat hva som har skjedd. Resultatet er en av de mest bejublede og særegne seriene fra USA.
8.8
Drama

House

Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Den geniale legen Gregory House og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere.
8.7
Drama, Western

Deadwood

HBO Nordic, Paramount+, Strim
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Umbre

HBO Nordic, Strim
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

HBO Nordic, Paramount+, Strim
Før The Sopranos dro inn haugevis med seere og priser satt fengsels-serien sitt preg. Den første timelange dramaserien til HBO som satt en standard og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama, Periodedrama

My Brilliant Friend

HBO Nordic, Strim
Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.

Relevante nyheter

Dette er nytt på Viaplay i september 2021

Den nye storsatsingen Furia, James Bond-filmer, ny sesong av New Amsterdam og nye sesonger av Chicago-serier betyr en fullstappet september-måned på Viaplay.

The Republic of Sarah er kansellert

Den Viaplay-aktuelle serien The Republic Of Sarah er kansellert etter kun en sesong.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X