Annonse

De beste seriene på Strim ifølge IMDb-brukerne

-

Strim samler HBO Nordic, Paramount+, TV 2 Play og Viaplay i ett abonnement. Det gir et omfattende seriebibliotek å utforske. Vi hjelper deg å finne de beste seriene.Strømmetjeneste fra RiksTV

Strim ble lansert i 2018 og driftes av RiksTV, tjenesten samler en rekke TV-kanaler og strømmetjenester i abonnementene «Strim mye» og «Strim mest» (Obs! strømmetjenestene er ikke inkludert i den billigste pakken «Strim litt»).

Strømmetjenesten er blant de dyreste (se oversikt), men det er penger å spare om du normalt abonnerer på flere tjenester. Det kan også gjøre det litt enklere å holde orden på seriehverdagen å ha et sted å søke gjennom hundrevis serier.

Anbefalinger basert på IMDb-snitt

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Det skal en del til å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene.

Nå er ikke høyt snitt garanti for at du kommer til å like serien, men det gir bedre odds.

De høyest rangerte Strim-seriene på IMDB

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Oversikten inneholder annonselenker.

Sjanger

Sjanger
9.5
Action, Drama

Band of Brothers

HBO Nordic, Strim
Amerikansk krigsdrama, hvor vi følger soldatene i det berømte Easy Company, under 2. verdenskrig, med spesielt fokus på offiser Richard Winters (spilt av Damian Lewis). En prisbelønt serie, fra HBO.
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Nordic, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret ALT i forsøket på å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
9.3
Drama, Krim

The Wire

HBO Nordic, Strim
Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende dramaserie om Baltimores etterforskere og kriminelle underverden, som håndterer vanskelige samfunnsspørsmål med humor og nervepirrende stil.
9.3
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Nordic, Strim
De største og sterkeste husene i Westeros bryter ut i en kamp om tronen, samtidig som en trussel nærmer seg, så stor at denne kampen vil blekne i forhold. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut i lyset i moderne tid. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
9.2
Fornyet
Animasjon, Komedie

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix, Strim
Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.
9.2
Drama, Spenning

The Sopranos

HBO Nordic, Strim
Multi emmy-vinnende og prisvinnende dramaserie om en mafiaboss som får problemer med angstanfall. I hans forsøk på å fikse seg selv begynner han i hemmelighet å gå til en psykolog, men alt maset, stresset og dramaet som kommer med jobben som mafiaboss gjør at angstanfallene kommer hyppigere jo mer han prøver å klamre seg til tronen.
9.1
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Thriller

Dexter: New Blood

Paramount+, Strim
Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.
9.0
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller

True Detective

HBO Nordic, Strim
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
8.9
Kommer på C More
Komedie

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.9
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western

Westworld

HBO Nordic, Strim
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
8.9
Drama, Krim

Fargo

Strim, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
8.9

Nathan For You

Paramount+, Strim
I denne realityserien benytter Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) sin livserfaring og handelshøyskole utdannelse til å hjelpe småskala-firma til å øke inntekten sin.
8.9
Fornyet
Drama

Aranyelet

HBO Nordic, Strim
Ungarsk krimserie basert på finske Helppo Elama.  Miklósi-familien har et liv som alle misunner dem, men det hele er bare en illusjon. Når faren bestemmer seg for en ny start knuses idyllen, og det blir tydelig at familien har ulike tanker om hvordan de skal ha fremgang i livet.
8.9
Komedie

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
8.9
Komedie, Romanse

Friends

HBO Nordic, Strim
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.
8.8
Drama

House

Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Denne geniale serien omhandler den like legen Gregory House. Han og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere, men House er ikke en lett mann å jobbe med.
8.8
Action, Drama, Periodedrama

Rome

HBO Nordic, Strim
Satt til siste del av Romerrikets glansdager, utforskes det både storslåtte og vanlige livet til to soldater.
8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Nordic, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.7
Drama, Western

Deadwood

HBO Nordic, Paramount+, Strim
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
8.7
Animasjon, Komedie

South Park

Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.7
Drama, Krim, Spenning

Dexter

Paramount+, Strim
Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

HBO Nordic, Paramount+, Strim
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Umbre

HBO Nordic, Strim
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.

Relevante nyheter

Dette er nytt på TV 2 Play i desember 2021

Dramaserien Julestjerna er en ny norsk seriesatsing på TV 2. Se hva annet som er nytt i Serienytts oversikt.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48, 2021: Julekalendere og The Big Leap

Julekalendere og nye dramaserier, blant annet The Big Leap, er ukens høydepunkt. Her er oversikt over alle nye serier, sesonger og enkeltepisoder.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X