August-premierer:

Dette kommer på NRK TV i august 2021

Annonse

Den kritikerroste britiske serien We Are Lady Parts er klar for NRK TV i august. Da rundes også kostymedramaet Harlots av før NRK sparker i gang flere av høstens programmer, i tillegg til en forsinket og etterlengtet åttende sesong av Side om side.I skrivende stund er ikke alt av månedens premieredatoer klar og NRK presenterer ikke høstprogrammet før godt ut i august måned, som er sjeldent sent for NRK å være.

Det vi vet er at Stjernekamp og Side om side dukker opp i månedens siste uke (uke 34), vi forventer også at mye annet av kanalens starter høstsesongen da. Heldigvis oppdaterer vi vår oversikt nedenfor daglig, datoer og programinformasjon finner du derfor der så fort vi vet mer.

Du kan sjekke ut mer i oversikten nedenfor. Den oppdateres jevnlig (normalt legger NRK ut informasjon 2-3 uker frem i tid).

Dette kommer på NRK TV i august 2021

Obs! Abonnenter kan sjekke mer info om hver premiere ved å klikke på premieren.


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.


Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.


Logg inn/bli abonnent for å kunne klikke på premierene for mer informasjon

Filmer


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X