August-premierer:

Dette kommer på Disney+ i juli 2021

Annonse

Disney-storfilmen Black Widow finner veien til både kino og strømming, klassikeren Turner & Hooch er klar med oppfølgerserie og seersuksessen Loki avslutter første sesong. Finn ut hva du vil velge og vrake hos Disney+ i juli.Endelig klart for Black Widow

Black Widow, som blant annet er spilt inn i Norge, slippes både på kino og strømming denne måneden. Disney har avventet utgivelsen av filmen i over et år, som følge av pandemien og nedstengte kinoer.

Superheltfilmen er del av det store Marvel Cinematic Universe (MCU), bestående av over 20 filmer og seriesuksessene WandaVision og Falcon and The Winter Soldier. Sommergodbiten Loki finner også sted i samme univers, der avsluttes første sesong 14. juli (sesong 2 er bekreftet).

Turner & Hooch-serie

I 1989 ble Turner & Hooch, med Tom Hanks i hovedrollen, en stor internasjonal suksess. I den nye serien med samme navn følger vi sønnen til Hanks’ rollefigur, Scott Turner, som har arvet farens hund og tar på seg oppgaven å etterforske farens dødsfall.

Serien hyller også actionklassikere som Die Hard og Taken med noen episoder tungt inspirert av filmene.

Turner & Hooch. Foto: Disney+
Star Wars: The Bad Batch. Foto: Disney

Flere serier med nye episoder

Sommeren blir ellers fylt opp med ukentlige nye episoder av nevnte Loki, og nye serier som Star Wars: The Bad Batch og The Mysterious Benedict Society. Populære serier som Bob’s Burgers, Tyrant, 9-1-1 og The Resident er også ute med nye episoder.

The Resident. Foto: Fox
The Resident er midtveis i fjerde sesong. Foto: Fox

Det er også noen titalls eldre filmer klar for tjenesten, blant annet de elleville Hot Shots!-filmene og Terminator: Dark Fate.

Fullstendig liste for juli finner du nedenfor.

Dette kommer på Disney+ i juni 2021:

Seriepremierer

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Programmer

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X