Annonse

De beste seriene på Paramount+ ifølge IMDB-brukerne (2021)

-

Hvilke serier er best på nykommeren Paramount+? Vi har sett på hva seerne har stemt på IMDb for å finne svaret.

Seernes dom

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listene endrer seg. 

Serie- og sesongpremierer høsten 2021

Høstens premieredatoer for nye serier og sesonger på discovery+, Netflix, Apple TV+, Disney+, Viaplay, HBO Nordic, Paramount+, Amazon Prime Video, NRK TV, TV 2 Play, Strim og C More.

Alltid oppdatert toppliste

I vår seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Paramount+ er en rimelig fersk strømmetjeneste i Norge, den meldte sin ankomst i vår. Tjenesten viser Paramount+-originaler, i tillegg blir den det eksklusive hjemmet til nye serier fra amerikanske Showtime, Comedy Central, Nickelodeon, MTV og serier CBS Media Ventures har distribusjonsrettigheter til eller som produseres av CBS Studios*.

Deadwood. Foto: HBO
Deadwood er en HBO-serie, men ble produsert av Paramount Television – som senere ble slått sammen med CBS Studios. Derfor har også Paramount+ distribusjonsrettigheter til serien. Foto: HBO

Hele seriebiblioteket til Paramount+ kan du sjekke ut på følgende lenke. Den oppdateres jevnlig og viser også om serier er tilgjengelig andre steder.

*Biblioteket fylles ikke opp av alle serier fra nevnte selskap da noe er låst i tidligere inngåtte distribusjonsavtaler med andre aktører.

De høyest rangerte seriene på IMDb:

Vi har satt en nedre grense på 7.5 i snitt.

Sjanger

Sjanger
9.1
Ferske episoder ute
Drama, Krim, Thriller

Dexter: New Blood

Paramount+, Strim
Dexter Morgan lever nå et nytt liv langt unna Miami, hvor han ikke lenger gir etter for sin drapslyst. Men kan det vare? Oppfølgerserie til Dexter.
8.9
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.9

Nathan For You

Paramount+, Strim
I denne realityserien benytter Nathan Fielder (Jon Benjamin Has A Van) sin livserfaring og handelshøyskole utdannelse til å hjelpe småskala-firma til å øke inntekten sin.
8.7
Animasjon, Komedie

South Park

Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.7
Drama, Western

Deadwood

HBO Nordic, Paramount+, Strim
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

HBO Nordic, Paramount+, Strim
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama, Krim, Spenning

Dexter

Paramount+, Strim
Dexter er en seriemorder med en vri; Han jakter kun samfunnets verste, de som har begått grusomheter og sluppet unna lovens lange arm.
8.4
Drama

Billions

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Paramount+, Strim, Viaplay
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
8.4
Drama

The Good Fight

HBO Nordic, Paramount+, Strim
En svindelsak ødelegger advokaten Maia Rindells gode navn og rykte, og gudmoren Diane Lockhart mister alle sine sparepenger. Sammen blir de to tvunget til å starte helt på nytt, i et nytt advokatfirma.Spin-off til den populære serien The Good Wife.
8.4
Komedie

Broad City

Paramount+, Strim
Serien følger to unge kvinner som roter seg gjennom livet i New York City, hvor alt av vanlige hendelser og gjøremål bli til noe hysterisk morsomt og kleint.
8.4
Komedie

Review

Paramount+, Strim
Forest MacNeil er en kritiker som er besatt av jobben sin. Han anmelder alt som seerne ønsker at han skal anmelde.
8.3
Drama

The Good Wife

Paramount+, Strim
Julian Marguelies har hovedrollen som Alicia Florrick, statsadvokatens kone som vender tilbake til livet som advokat etter at mannen er involvert i en sex-skandale.
8.3
Drama

Ray Donovan

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Paramount+, Strim, Viaplay
Fikseren Ray Donovan får nye utfordringer når faren slipper ut av fengsel. Mannen som er en mester i å løse andres problemer har ikke samme hell og dyktighet når det gjelder egen familie.
8.3
Drama, Komedie

Californication

Paramount+, Strim
Dette er historien om den sjeldent edrue forfatteren Hank Moody. Det er sex, dop og rock slik vi aldri har sett på TV før.
8.3
Action, Drama, Western

Yellowstone

Paramount+, Strim, TV2 Sumo
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
8.3
Drama, Komedie

Why Women Kill

Paramount+, Strim, TV2 Sumo
Vi følger tre kvinner i tre ulike tiår, som alle må håndtere sin manns utroskap. Serien kommer fra Desperate Houswife-skaper Marc Cherry.
8.2
Action, Drama, Fantasy, Eventyr, Skrekk, Spenning

Penny Dreadful

HBO Nordic, Paramount+, Strim
Skrekk, mystikk og det overnaturlige. Velkommen til historien om Penny Dreadful.
8.2
Fornyet
Drama, Krim, Spenning

City On A Hill

HBO Nordic, Paramount+, Strim
I et korrupt Boston på 90-tallet ankommer den nye statsadvokaten Decourcy Ward (Aldis Hodge). Han inngår en usannsynlig allianse med den korrupte FBI-veteranen Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sammen tar de opp kampen mot ranere som herjer byen.
8.0
Drama, Romanse, Spenning

The Affair

Paramount+, Viaplay
To mennesker innleder et utroskap som kan ha fått fatale følger. En Rashomon-tilnærming til en dramaserie, hvor ulike perspektiv blir presenter. Det gjør det vanskelig å vite hva som er sant eller ikke, i det som også er et omfattende dypdykk i menneskelig psyke.
8.0
Komedie

Frasier

Paramount+, Viaplay
Frasier er en spin-off serie av Cheers, som handler om psykologen Frasier Crane og hans famile.
8.0
Drama, Spenning, Thriller

Escape at Dannemora

HBO Nordic, Paramount+
Basert på den sanne historien om de to drapsdømte fangene Richard Matt og David Sweat som fikk hjelp til å rømme fra fengsel av den kvinnelige fengselsbetjenten Tilly Mitchell, som hadde en affære med de begge.
8.0
Drama, Science Fiction, Thriller

Dani Who?

Paramount+
En jente forsvinner i den lille byen San Gregorio, noe som samler en gruppe klassekamerater som trodde det eneste de hadde tilfelles var skolen de gikk på...
7.9
Drama, Periodedrama

The Borgias

Paramount+
Pave Borgias var alt annet enn en hederlig mann. Dette er fortellingen om hans mafia-lignende familie.
7.9
Drama, Miniserie

The Loudest Voice

HBO Nordic, Paramount+
Miniserie på åtte episoder basert på livet til Roger Ailes, de store begivenhetene og skandalene rundt Fox News-grunnleggeren.
7.8
Ferske episoder ute
Drama, Spenning, Thriller

Yellowjackets

Paramount+, Strim
Et lag med talentfulle jentefotballspillere fra videregående skole blir revet med i en fly ulykke dypt inne i villmarken i Ontario.
7.7
Komedie

Corporate

Paramount+
Bedriften Hampton DeVille har en god del nedslåtte ansatte på bunnivå, som er ganske klare til å kaste inn håndkleet om ikke ting endrer seg snart.
7.5
Drama, Periodedrama

Black Monday

HBO Nordic, Paramount+
Ingen vet hvem som forårsaket Black Monday, det største krasjet i aksjemarkedet usa har sett...før nå. God, mørk komedie er alltid en god ide.
7.5
Drama, Komedie, Romanse

Being Mary Jane

Livet til en ung svart kvinne, familien hennes, arbeidet hennes og det populære talkshowet hun er programleder for.
Ferske episoder ute
Animasjon, Barn

The Smurfs

Paramount+, Strim
Nyversjon av den klassiske tegneserien, som med det gjør comeback på TV-skjermen etter 40 år.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Relevante nyheter

Ukens serie- og sesongpremierer uke 48, 2021: Julekalendere og The Big Leap

Julekalendere og nye dramaserier, blant annet The Big Leap, er ukens høydepunkt. Her er oversikt over alle nye serier, sesonger og enkeltepisoder.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 47, 2021: Hawkeye på Disney+ og comeback til en gammel seriefavoritt

Hawkeye er en av et dusin nye serier denne uken. I tillegg dukker en gammel krimfavoritt opp i en helt ny serie.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X