Juni-premierer:

Dette kommer på Viaplay i juni 2021

Annonse

Nye Viaplay-originaler og nye sesonger av Chicago-seriene venter Viaplay-abonnentene i juni. Her er oversikten over alt som er nytt.Viaplay-originaler på rekke og rad

Pørni-suksessen i mai vitner om at Viaplay er i ferd med å finne formen. I juni setter tjenesten sin lit til thrillerserien Dystopia, action i Max Anger og latter i Home Invasion. Viaplay har for alvor gått etter tittelen ledende aktør innen nordisk produksjon.

Av importvarer blir nok de tre Chicago-seriene Chicago Med, Chicago P.D. og Chicago Fire raskt konsumert, ved siden av nye ukentlige episoder av Clarice, New Amsterdam og S.W.A.T..

Det er heller ikke slutt på klassikere, selv om nye amerikanske strømmetjenester legger beslag på mer og mer av det innholdet. For Californication dukker opp 21. juni. Du skal lete lenge etter en frekkere serie enn David Duchovny-serien.

Dette kommer på Viaplay i juni 2021:

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Nye serier og sesonger

Oversikten viser kun første episode av serier som sendes ukentlig, klikk på premieren for å se dato på kommende episoder.

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse
X
X
X