Juni-premierer:

Ukens serie- og sesongpremierer uke 19, 2021

Annonse

Ewan McGregor spiller moteikon i ny serie, mens Amazon Prime Video endelig er klar med en av seriene vi er mest spent på i vår. Her er hva du kan glede deg til i uke 19!

Seks nye serier

Vi teller seks nye serier denne uken på fire ulike strømmetjenester. Med det er vi oppe i over 60 nye serier bare siden februar. Det er helt vilt (sjekk oversikten her). Netflix står for klart flest premierer og også denne uken har de ute en ny serie i form av komiserien The Upshaws.

The Upshaws. Media: Netflix
The Upshaws. Media: Netflix

Serien får nok tøff konkurranse fra gjengangere, for her blir det også ny sesong av blant annet The Heart Guy og Keeping Faith.

Du kan lese mer om øvrige premierer i oversikten vår nedenfor.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 19, 2021:

Bli abonnent

Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Som abonnent får du full tilgang til blant annet seriedatabasen og premierekalenderen.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse
X
X
X