August-premierer:

Dette kommer på NRK TV i april 2021

Annonse

Spelleman-utdeling, direktesendt feiring av ramadan og den nye serien Familien Durells greske eventyr utgjør noen av høydepunktene på NRK i april.Suksess med ferdigsendte serier

NRK har hatt stor suksess med å satse på ferdigsendte importserier. Gjennom våren og sommeren i fjor var det Et sted å høre til som regjerte listene over serier med høy interesse faktor, hvor sesongene ikke ble servert alle på en gang. NRK følger derfor samme formel med tyske Weissensee og kommende Familien Durrells greske eventyr.

Fire sesonger av Familien Durrells greske eventyr ble produsert mellom 2016-2019, den første kommer på NRK TV 18. april. Den britiske komiserien har 8.2 i snitt på IMDb og faller nok godt innenfor hva NRK sin målgruppe elsker.

Historisk krangel

NRK vet å hisse på seg historikere, noe vi fikk erfare med dramaserien Atlantic Crossing. Nå er det dokumentarserien Frontkjemperne som skaper engasjement.

Frontkjemperne. Foto: NRK
Frontkjemperne. Foto: NRK

Uansett om det er dokumentarserier eller ren fiksjon, ser historiefrelste dette som en gylden sjanse til edruelige og gode diskusjoner om vår felles historie. Eventuelt gå bananas i både kommentarfelt og leserbrev. Hver sin smak.

Kanskje litt roligere blir det å diskutere folkefavoritten David Attenborough sin nye serie Vår perfekte planet. En flott serie det er verdt å få med seg fra 4. april.

Det er ellers mye fast inventar som ruller og går, som Debatten, Urix og Nytt på Nytt (som avslutter sesongen i april). Hygge i hagen blir også mulig å få med seg fra 6. april, ny sesong av Trillingliv kommer 15. april og helse-programmet Eit feitt liv kommer 20. april.

Rabalder. Foto: NRK
Eitt feitt liv kommer 20. april. Foto: NRK

Du kan sjekke ut mer i oversikten nedenfor. Den oppdateres jevnlig (normalt legger NRK ut informasjon 2-3 uker frem i tid).

Dette kommer på NRK TV i april 2021

Obs! Abonnenter kan sjekke mer info om hver premiere ved å klikke på premieren.


Serier og sesonger

For serier som sendes ukentlig vises kun sendetidspunkt for månedens første episode, for å gjøre det mer oversiktlig. Sjekk NRK TV-kalenderen for sendetidspunkt for enkeltepisoder.


Programmer

For programmer som sendes ukentlig/daglig inneholder oversikten sendetidspunkt for første episode, men ikke øvrige. Dette for å gi bedre oversikt. Sjekk NRK-kalenderen for enkeltepisoder.


Logg inn/bli abonnent for å kunne klikke på premierene for mer informasjon

Filmer


LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Kommende TV-serier

Logg inn/bli abonnent for å få tilgang til oversikt over kommende serier.
Annonse
X
X
X