HjemNyheterHeads upBosch fortsetter i ny serie på IMDB TV

Bosch fortsetter i ny serie på IMDB TV

-

IMDB TV tar opp stafettipinnen etter at Bosch takker for seg senere i år. I den nye serien følger vi Harry Bosch i en ny fase av livet sitt.

Titus Welliver, Mimi Roger og Madison Lintz er med over til den nye serien, som stort sett har det samme kreative teamet melder Deadline. Et nytt ferskt produksjonfirma fra Bosch-produsent Henrik Bastin tar over produksjonen, som fortsatt gjøres i samarbeid med Amazon Studios. Den nye serien har enda ikke fått et offisielt navn.

IMDB TV er en annonsefinansiert kanal/tjeneste som er eid av Amazon. Den er gratis, men foreløpig kun tilgjengelig for kunder i USA.

Bosch er en Amazon-original som i Norge først blir vist på HBO Nordic, som sikret seg rettighetene til første vindu lenge før Amazon satset internasjonalt med strømmetjenesten Amazon Prime Video.

Syvende og siste sesong av Bosch er planlagt sendt i sommer, eksakt dato er i skrivende stund ikke klart. Følg med i HBO Nordic-kalenderen for siste nytt.

Det kommer også mer fra Bosch-forfatter Michael Connelly, for i Netflix-serien The Lincoln Lawyer følger vi halvbroren til Harry Bosch. Det er altså mye å se frem til for connelly-fans!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X