Ukens programpremierer uke 6, 2021: Kroppen og Den du veit blant nye programmer

Superkroppen tar opp NRK-arven etter Kroppen med informasjonsfokus rettet mot barn. Harald får besøk av Prinsesse Märtha Louise og på TV 2 Sumo er det klart for det nye programmet Den du veit. Se hva du kan se frem til denne uken på TV og strømming i vår oversikt.

OBS! Serie- og sesongpremierer har nå egen oversikt. Den finner du her.

Senkveld tilbake

Mens realitykampen i Farmen Kjendis nå er over halvveis fyller TV 2 på med velkjente slagere for å holde på trøkket nå som våren nærmer seg. På fredag er både Senkveld med Helene og Stian og God Kveld Norge med Dorthe tilbake.

Med et 50-talls programmer som er ute med nye episoder denne uken er det nok å holde styr på. Du finner oversikt nedenfor, som kun inneholder reelle premierer på TV og strømming. Så slipper du å bla deg gjennom repriser.

Den du veit. Foto: TV 2 Sumo
Den du veit. Foto: TV 2 Sumo

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Nytt for året er at vi nå også viser oversikt over nye episoder av programmer og serier, i tillegg til muligheten for abonnenter å lagre sine favoritter for bedre oversikt over premierer.

Premièrene i uke 6, 2021:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X