Annonse

Prisen for Paramount+ blir 69,- kroner

-

Annonse

Det nærmer seg premieren av Paramount+ fra ViacomCBS. I en pressemelding meldes det at månedsprisen blir 69,- kroner.

Blant de billigste strømmetjenestene

Paramount+ blir med det en av de rimeligste strømmetjenestene (se oversikt). Strømmetjenesten lanseres 25. mars i Norge. Den må ikke forveksles med allerede etablerte Paramount+, som er aktuell i flere kanalpakker. Dette er en ny global tjeneste som overtar navnet.

En ny promovideo for tjenesten er også sluppet, som du kan se her:

Showtime-klassikernes nye hjem

Tjenesten vil blant annet vise serier fra ViacomCBS-eide Showtime. Twin Peaks, Dexter og Billions er blant etablerte serier du vil finne på tjenesten.

Showtime er langt fra eneste selskap under den store ViacomCBS-paraplyen. Ambisjonene for tjenesten er å bli en av de store globale aktørene ved siden av blant annet Netflix og Disney+.

Yellowstone er blant seriene som først vises på Paramount+. Av nye kommende serier finner vi blant annet The man Who Fell to Earth, Mayor of Kingstown, Lioness, Y:1883, American Rust og ny sesong av Dexter. Det er nå også annonsert ny Criminal Minds-spesial på ti episoder og en ny serie om Frasier Crane, hvor Kelsey Grammer nok en gang skal spille psykologen kjent fra Cheers og Frasier.

Paramount-promo
Promobilde fra Paramount+.

Ved lansering vil de nye eksklusive premierene være Two Weeks to Live, Everyone is Doing Great, The Twilight Zone, Mirage, Dani Who og The Coroner.

Serienytt kommer tilbake med fullstendig oversikt over serietilbud, premieredatoer og kommende serier i god tid før tjenesten lanseres 25. mars.

Relevante nyheter

Fena: Pirate Pricess overrasker som kvalitetsanime

En jente driver i land på en øy, uten andre minner enn et navn: Fena. Og lukten av et brennende skip...20 år senere står hun utenfor døren til han som har kjøpt 'hennes første gang', en påtvunget betaling for kost og losji av familien hun bor med. Alene i verden stritter hun imot en fremtid hun ikke ønsker, men ikke ser en vei utenom. Hvem er hun egentlig? Var faren på båten med henne? Hvem er gutten hun hører rope i minnene sine, som sier at han skal finne henne igjen? Spørsmål hun aldri vil få svar på om hun ikke kommer seg vekk. Nå.

Ukens serie- og sesongpremierer uke 41, 2021: 50 serier med nye episoder

Nærmere 50 serier er ute med nye episoder denne uken, blant de er det en god håndfull serie- og sesongpremierer. Her er oversikten!

1 kommentar

  1. Hei, hva skjedde med Paramount+? Finner ikke appen på appstore. Og ikke har dere kommet med en oversikt over serietilbud og div i god tid før lansering som skulle ha vært i dag?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X