Annonse

De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne (2021)

-

Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Seernes dom

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste med serietips for Viaplay

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Viaplay er en tjeneste hvor seriebiblioteket endres mye fra måned til måned. Vår oversikt endrer seg dynamisk, slik at plassering på listen vil variere. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. 

De høyest rangerte seriene på Viaplay:

Sjanger

Sjanger
8.9
Kommer på C More
Komedie

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9
Drama, Krim

Fargo

Strim, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
8.9
Komedie

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
8.9
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Twin Peaks

Paramount+, Strim, Viaplay
Den lille småbyen Twin Peaks rystes når den unge Laura Palmers lik blir funnet. FBI-agent Dale Cooper ankommer byen for å etterforske, og resultatet er en av USAs mest bejublede og særegne serier gjennom tidene.
8.8
Drama

House

Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Denne geniale serien omhandler den like legen Gregory House. Han og hans team er siste mulighet når en pasients sykdom virker umulig å diagnostisere, men House er ikke en lett mann å jobbe med.
Drama, Science Fiction, Spenning

The X-Files

Disney+, Strim, Viaplay
Fox Mulder etterforsker saker hvor utenomjordiske krefter er mistenkt å være involvert. Når vitenskapskvinnen Dana Scully blir med på laget, som tviler sterkt på hans teorier, blir de to en dynamisk duo som jakter på sannheten, hva den enn måtte være.
8.7
Animasjon, Komedie

South Park

Paramount+, Strim, Viaplay
En av de mest provoserende og morsomme seriene som i en årrekke har servert sitt kyniske og nådeløse skråblikk på samfunnet vi lever i. En serie som elsker å balansere på grensen for så å tråkke over den.
8.6
Komedie

Parks and Recreation

Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
Satireserien med en haug av humortalent både foran og bak kamera, serien sparket også i gang karrieren til Chris Pratt (Guardians of The Galaxy).
Action, Drama, Spenning

Sons of Anarchy

Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Strim, Viaplay
Krimdrama som tar for seg en Hamlet-inspirert historie om samhold, bedrag, mystikk og tragedie i biker-klubben SAMCRO.
Fornyet
Komedie

Atlanta

Disney+, Strim, Viaplay
Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
8.5
Drama, Fantasy, Skrekk, Spenning

Supernatural

Amazon Prime Video, Strim, Viaplay
To brødre reiser rundt i USA for å bekjempe overnaturlige skapninger.
8.5
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Vikings

Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
8.5
Komedie

Community

Netflix, Strim, Viaplay
Jeff Winger mister advokatbevilgningen etter å ha løyet om sin kompetanse. Han begynner derfor på Greendale Community College for å få en gyldig utdannelse.
8.5
Drama, Spenning, Thriller

Mr. Robot

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Hackeren Elliot Alderson jobber til daglig med IT sikkerhet. En dag møter han den mystiske Mr. Robot, som får han med på å starte en digital revolusjon. En prisvinnende serie som for alvor satt serieskaper Sam Esmail og seriens stjerne Rami Malek på kartet.
8.5
Animasjon, Komedie

Futurama

Strim, Viaplay
Fry er et umodent og sjuskete pizzabud som blir nedfrosset på nyttårsaften 1999, og våkner 1000 år senere.
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

The Americans

Disney+, Strim, Viaplay
På utsiden ser de ut som den typiske amerikanske kjernefamilien. Men bak fasaden skjuler sannheten seg: De er hemmelige agenter fra Sovjetunionen.
8.4
Drama

Billions

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Paramount+, Strim, Viaplay
Amerikansk spenningsserie om en statsadvokats kamp mot en nådeløs finansmann.
8.4
Drama, Krim, Periodedrama

Babylon Berlin

HBO Nordic, NRK TV, Strim, Viaplay
Basert på bokserien til tyske Volker Kutscher, følger serien den tyske etterforskeren Gereon Rath, som i 1929 blir sent til Berlin for å etterforske et nettverk av dop, sex, politiske intriger og mord.
8.4
Drama, Krim, Periodedrama

Foyle’s War

Discovery+, Strim, Viaplay
Kriminalsjef Foyle er et britisk kvalitetsdrama om 2. verdenskrig, hvor vi følger Foyle som løser vanskelige saker i en særdeles krevende tid.
8.4
Fornyet
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse, Science Fiction, Periodedrama

Outlander

HBO Nordic, Netflix, Strim, Viaplay
2. verdenskrig er over og Claire Randall nyter livet med sin mann da hun på mystisk vis blir sendt tilbake i tid til Skottland i 1743.
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Disney+, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

Homeland

Disney+, Strim, Viaplay
Etter flere år i terroristenes fangenskap vender Nicholas Brody hjem som folkehelt. CIA-agent Carrie Matheson er derimot ikke overbevist om at alt er som det skal.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Relevante nyheter

Månedens serietips juli 2021

Det er Netflix-dominans i månedens serietips, men det er også funnet plass til litt ondskap på TV 2 Play og prisvinnende fotballkomedie på Apple TV+.

Kansellert eller fornyet? Seriene fra amerikanske annonsekanaler som blir med videre til 2021/2022-sesongen

Grey's Anatomy er fornyet, mens Prodigal Son må takke for seg. Sjekk oversikten over seriene som blir med videre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X