Annonse

De beste seriene på TV 2 Play ifølge IMDb-brukerne (2021)

-

Annonse

Hvilke serier er verdt å få med seg på TV 2 Sumo? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over de høyest rangerte seriene på TV 2 Sumo.

Seernes dom over TV 2 Play-biblioteket

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg.

Alltid oppdatert toppliste over de beste seriene på TV 2 Play

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. 

De høyest rangerte seriene på TV 2 Play:

Sjanger

Sjanger
8.9
Komedie

Seinfeld

Amazon Prime Video, C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien om ingenting har blitt like legendarisk som M.A.S.H. og Cheers. Dette er godt mulig tidenes mest kritikerroste og elskede komiserie. Den kyniske vennegjengen i New York får til det mest utrolige i sitt daglige liv.
8.6
Drama, Krim

Line Of Duty

C More, Discovery+, Strim, TV2 Sumo
Steve Arnott forflyttes til antikorrupsjonsavdelingen etter et dødsfall som følge av feil identitet i en antiterrorist-operasjon.
8.5
Drama, Komedie

Dag

Netflix, Strim, TV2 Sumo
Serien om en ekteskapsrådgiver som mener mennesker bør leve isolert.
8.5
Action, Drama, Periodedrama

Spartacus

C More, Netflix, Strim, TV2 Sumo
En episk beretning om slaven som ledet det legendariske slaveopprøret mot romerne.
8.5
Action, Drama, Spenning, Periodedrama

Vikings

Strim, TV2 Sumo, Viaplay
Serien følger Ragnar Lothbrok, en nysgjerrig og overbevisende mann som er alltid ute etter å bryte gjennom hindringer og oppdage nye steder å erobre. Den unge bonden og familiemannen er dypt frustrert over politikken hans lokale høvdingen Earl Haraldson driver, som fortsetter å sende sine vikinger øst hver sommer.Destinasjonen er de baltiske stater og Russland, hvor befolkningene er fattige på nødvendig materiell. Vikings er en serie som viser Ragnars ambisjoner om å oppdage sivilisasjoner over det store havet i vest så vel som hans uunngåelige konflikter underveis.
8.4
Drama, Krim

Forbrydelsen

Strim, TV2 Sumo
Forbrytelsen er en nyskapende thriller fra DR TV-Drama som følger sporet og konsekvensene av en grusom forbrytelse, som uforutsigbart forgrener seg utover København. I takt med etterforskningen åpnes byen som en kinesisk eske - full av hemmeligheter og maktkamper.
8.3
Drama, Komedie

Why Women Kill

Paramount+, Strim, TV2 Sumo
Vi følger tre kvinner i tre ulike tiår, som alle må håndtere sin manns utroskap. Serien kommer fra Desperate Houswife-skaper Marc Cherry.
8.3
Action, Drama, Western

Yellowstone

Paramount+, Strim, TV2 Sumo
I serien følger vi ranch-eieren John Dutton (Kevin Costner), som kontrollerer USAs største ranch som til stadighet angripes av «vanskelige» naboer som består av landutviklere, et indianerreservat og landets første nasjonalpark.
8.2
Drama

The Good Doctor

Netflix, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
The Good Doctor er sykehusdrama utviklet av David Shore. Den er basert på en serie fra Sør-Korea.Hovedrollen innehas av Freddie Highmore, som spiller den unge kirurgen Shaun Murphy. Shaun lider av autisme. 
8.2
Drama

Get Shorty

Strim, TV2 Sumo
En gangster ender opp som produsent i Hollywood. Basert på boken av Elmore Leonard.
8.2
Drama, Spenning

Power

HBO Nordic, Strim, Viaplay
James St. Patrick strever med å balansere livet som nattklubb-eier og sin betydelige rolle i narkotikabransjen.
8.2
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr, Komedie

Resident Alien

Strim, TV2 Sumo
Romvesenet Harry krasjlander på jorden. Han utgir seg for å være en småbylege i Colorado, mens han kjemper en intern moralsk kamp om oppdraget han er sent hit for å utføre.
8.2
Drama, Komedie

Being 29

Strim, TV2 Sumo
Julie og Jesper nærmer seg 30-årene, noe som skaper nok av bekymring om forventninger.
8.1
Komedie

Solsidan

C More, Strim, TV2 Sumo
Alex og Anna flytter til Alex sitt barndomshjem utenfor Stockholm. Alex gjør det han kan for at Anna skal trives.
8.1
Ferske episoder ute
Drama, Periodedrama

When Hope Calls

TV2 Sumo
Spin-off til When Calls the Heart. Vi følger de foreldreløse søskenene Lillian og Grace som vokser opp hver for seg, men blir gjenforent som voksne.
8.1
Fornyet
Action, Drama, Krim

Gangs of London

Strim, TV2 Sumo
Kampene mellom rivaliserende gjenger i nåtidens London skaper drama, problemer for lokale myndigheter og setter mange liv i fare i denne britisk-amerikanske serien fra Sky og Cinemax.
8.1
Drama, Komedie

Ramy

C More, Strim, TV2 Sumo, Viaplay
En førstegenerasjons amerikansk muslim er på en spirituell ferd i det politiske splittede miljøet i New Jersey. Serien utforsker det å være fanget mellom det egyptiske samfunnet, som tror livet er en moralsk test, og millenium-generasjonen som tror livet ikke har noen konsekvenser.
8.1
Drama

The New Pope

C More, HBO Nordic, Strim, TV2 Sumo
Serie fra The Young Pope-skaper Paolo Sorrentino. Miniserien er satt til moderne tid, med John Malkovich i hovedrollen. Jude Law, som hadde hovedrollen i The Young Pope, er også med.
8.1
Fornyet
Action, Drama

The Rookie

Strim, TV2 Sumo
Nathan Fillion spiller John Nolan, en nykommer i New York Politiet som drømmer om å skape seg en karrière i politiet selv om han er i 40-årene. Der må han blant annet takle utfordringer med yngre kolleger som avskriver det hele som en midtlivskrise.
8.0
Drama, Miniserie, Spenning

Waco

Strim, TV2 Sumo
Miniserien handler om den nesten to måneder lange beleiringen av Waco, utenfor Texas i 1993. Beleiringen startet da AFT (Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms) skulle ransake sekten Branch Davidiaans sin eiendom, på Mount Carmel. Istedenfor brøt det ut intens skuddveksling og FBI ble tilkalt.De omringet Mount Carmel i 51 dager, mens anspente forhandlinger pågikk mellom Gary Noesner (Michael Shannon, Boardwalk Empire) fra FBI og sektens leder David Koresh (Taylor Kitsch, True Detective). 
8.0
Action, Drama, Superhelt, Periodedrama

Pennyworth

Strim, TV2 Sumo
Serien følger Alfred, mest kjent som Batmans butler, i hans yngre år da han var MI6-agent.

Relevante nyheter

Månedens serietips juli 2021

Det er Netflix-dominans i månedens serietips, men det er også funnet plass til litt ondskap på TV 2 Play og prisvinnende fotballkomedie på Apple TV+.

Anbefalte krimserier

Hva er de beste krimseriene? Serienytt-oversikten viser anbefalte krimserier som er tilgjengelig på strømmetjenester som Netflix, C More, HBO Nordic, Viaplay, Amazon, TV2 Sumo og Dplay.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X