Annonse

De beste seriene på HBO Nordic ifølge IMDb-brukerne (2021)

Nær halvparten av seriene på HBO Nordic har fått karakteren 8 eller bedre i snitt.

-

Annonse

Hvilke serier er verdt å få med seg på HBO Nordic? Vår løpende oppdaterte oversikt viser tilgjengelige serier som har høyeste snittkarakter på IMDb.

Seernes dom over HBO Nordic-biblioteket

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Vi håper dette gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.

De høyest rangerte seriene på HBO Nordic:

Sjanger

Sjanger
9.5
Action, Drama

Band of Brothers

HBO Nordic, Strim
Amerikansk krigsdrama, hvor vi følger soldatene i det berømte Easy Company, under 2. verdenskrig, med spesielt fokus på offiser Richard Winters (spilt av Damian Lewis). En prisbelønt serie, fra HBO.
9.4
Drama, Miniserie

Chernobyl

HBO Nordic, Strim
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
9.3
Drama, Krim

The Wire

HBO Nordic, Strim
Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende dramaserie om Baltimores etterforskere og kriminelle underverden, som håndterer vanskelige samfunnsspørsmål med humor og nervepirrende stil.
9.3
Action, Drama, Fantasy, Spenning

Game Of Thrones

HBO Nordic, Strim
De største og sterkeste husene i Westeros bryter ut i en kamp om tronen, samtidig som en trussel nærmer seg, så stor at kampen om tronen vil blekne i forhold. Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggene. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
9.2
Drama, Spenning

The Sopranos

HBO Nordic, Strim
Prisvinnende dramaserie om en mafiaboss som får problemer med angstanfall, og hans forsøk på å fikse seg selv i hemmelighet hos en psykolog, blant mas, stress, drama og angstanfall.
9.2
Fornyet
Animasjon, Komedie

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix, Strim
Absurd komedie som utfordrer grenser. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sitt naive og godhjertede barnebarn Morty.
9.0
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller

True Detective

HBO Nordic, Strim
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
8.9
Komedie, Romanse

Friends

HBO Nordic, Strim
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.
8.9
Kommer på C More
Komedie

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Strim, Viaplay
Velig morsom amerikansk satireserie om livet på et kontor, hvor hverdagen består av barnslige spøker, egotisme og kjedsomhet. Basert på den britiske suksess-serien.
8.9
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western

Westworld

HBO Nordic, Strim
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
8.9
Fornyet
Drama

Aranyelet

HBO Nordic, Strim
Ungarsk krimserie basert på finske Helppo Elama.  Miklósi-familien har et liv som alle misunner dem, men det hele er bare en illusjon. Når faren bestemmer seg for en ny start knuses idyllen, og det blir tydelig at familien har ulike tanker om hvordan de skal ha fremgang i livet.
8.8
Action, Drama, Periodedrama

Rome

HBO Nordic, Strim
Satt til siste del av Romerrikets glansdager, utforskes det både storslåtte og vanlige livet til to soldater.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Umbre

HBO Nordic, Strim
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
8.7
Fornyet
Drama, Spenning

Gomorrah

HBO Nordic, Strim
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
8.7
Drama, Western

Deadwood

HBO Nordic, Paramount+, Strim
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
8.7
Drama, Komedie, Periodedrama

It’s a Sin

HBO Nordic, Strim
Den femdelte serien er satt fra 1981 til 1991 i London, og skildrer livene til fem homofile gutter som jobber seg gjennom den krevende tiden som var HIV / AIDS-krisen i Storbritannia.
8.7
Animasjon, Komedie

Primal

HBO Nordic, Strim
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
8.7
Drama, Krim, Thriller

Oz

HBO Nordic, Paramount+, Strim
Før The Sopranos, med sine hauger av seere og priser, var det fengselsserien Oz som virkelig satte høy standard for HBO og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
8.7
Drama

Six Feet Under

HBO Nordic, Strim
Dramaserie om livet til en familie som noe motvillig driver et begravelsesbyrå. Den har blitt omtalt som en av de beste TV-seriene noensinne, med 3 Golden Globe Awards, 9 Emmy Awards og Best Supporting Actress under beltet, så vel som at Frances Conroy fikk Best Actress in a Drama i Golden Globes og den vant Screen Actors Guild-prisen i 2003 og 2004 for Best Ensemble for a Drama Series.
8.7
Drama, Periodedrama

My Brilliant Friend

HBO Nordic, Strim
Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.
8.6
Fornyet
Drama, Periodedrama

Taboo

HBO Nordic, Strim
Satt til 1814 følger den mørke dramaserien på 8 episoder James Keziah Delany (Tom Hardy), en mann antatt å være død, som returnerer hjem til London for å gjenvinne eierskapet til farens skipsfart-imperium. Noe som ikke gleder alle som trodde han var død. Miniserien kommer fra Peaky Blinders-skaper Steven Knight, Hardy og hans far Chips Hardy. Dette blir det tredje samarbeidet mellom Knight og Tom Hardy etter Locke og Peaky Blinders (hvor Hardy har gjestespilt).
8.6
Drama, Periodedrama

John Adams

HBO Nordic, Strim
Paul Giamatti finner seg godt til rette i rollen som advokaten som ble med å kjempe frem USAs uavhengighet, og senere ble landets president. Miniserien sanket inn den ene prisen etter den andre.
8.6
Drama

The Newsroom

HBO Nordic, Strim
Livet som nyhetsanker i et stadig skiftende medielandskap er ikke enkelt. The Newsroom kommer fra Aaron Sorkin.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Relevante nyheter

Uncoupled: Neil Patrick Harris skal spille i ny komiserie på Netflix

How I Met Your Mother og A Series of Unfortunate Events-stjernen Neil Patrick Harris er klar for hovedrollen i den nye komiserien Uncoupled.

Den norske Netflix-serien Post Mortem: Ingen dør på Skarnes har fått trailer og premieredato

Sommeren rundes av med den norske vampyrkomedien Post Mortem: Ingen dør på Skarnes.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2021

-50%

Serienytt-abonnement til halv pris

kr 149kr 299 /år
Spar tid og få bedre oversikt for kun kr. 149,- pr. år.
  • Premierekalender
  • Anbefalinger
  • Seriedatabase
  • Fagartikler
  • Oversikt over kommende serier
Annonse
Annonsespot_img

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

X
X
X