Artikkelserier Topplister De beste seriene på HBO Nordic ifølge IMDb-brukerne (2021)

De beste seriene på HBO Nordic ifølge IMDb-brukerne (2021)

Nær halvparten av seriene på HBO Nordic har fått karakteren 8 eller bedre i snitt.

-

SERIEÅRET 2021

Annonse

Hvilke serier er verdt å få med seg på HBO Nordic? Vår løpende oppdaterte oversikt viser tilgjengelige serier som har høyeste snittkarakter på IMDb.

Seernes dom over HBO Nordic-biblioteket

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Alle kan lage bruker på IMDb og gi sin karakter. Dette er den mest omfattende databasen på Internett over hva folk mener om serier. Den aktive bruken gjør også at karakterer endrer seg jevnlig, som også betyr at listen endrer seg. 

Alltid oppdatert toppliste

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelig. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt.

Vi har satt en nedre grense på 8.0 i snitt. Vi håper dette gjør det litt enklere for deg å finne frem til det IMDb-brukerne mener er godbitene på HBO Nordic.

De høyest rangerte seriene på HBO Nordic:

Sjanger

Sjanger
Action, Drama
9.5

Band Of Brothers

HBO Nordic
Amerikansk krigsdrama.Vi følger soldatene i det berømte Easy Company under 2. verdenskrig i denne prisbelønnte serien fra HBO.
Drama, Miniserie
9.4

Chernobyl

HBO Nordic
Chernobyl er en dramatisering av en av tidenes største menneskeskapte katastrofer, og forteller historien om de modige mennene og kvinnene som ofret alt for å redde Europa fra en utenkelig ulykke.
Action, Drama, Fantasy, Spenning
9.3

Game Of Thrones

HBO Nordic
I Westeros bryter det ut en kamp om tronen. Kong Robert Baratheon ber sin gamle venn Ned Stark om hjelp til å avdekke et komplott. Samtidig lurer en trussel bak en gigantisk mur i nord.Dette er serien som for alvor bragte fantasysjangeren ut skyggen. En av tidenes mest populære og spektakulære serier.
Drama, Krim
9.3

The Wire

HBO Nordic
Dramaserie om Baltimore, dens etterforskere og den kriminelle underverden. Ansett av mange som verdens beste TV-serie. En gripende, engasjerende og tankevekkende serie som håndterer vanskelige samfunnstema med eleganse og god drama.
Drama, Spenning
9.2

The Sopranos

HBO Nordic
Prisvinnende dramaserie om en lokal mafiasjef som får problemer med angstanfall.
Fornyet
Animasjon, Komedie
9.2

Rick and Morty

HBO Nordic, Netflix
Absurd komedie som presser grensene. I serien følger vi den helsprø og kyniske professoren Rick som drar på eventyr sammen med sin naive og godhjertede barnebarn Morty.
Drama, Antalogiserie, Krim, Spenning, Thriller
9.0

True Detective

HBO Nordic
Amerikansk antalogiserie som hver sesong handler om nye etterforskere, et nytt mysterium og satt til en ny by. Sesongene har til felles at de utforsker samfunnets mørkere sider. Første sesong ble hyllet av kritikere, med prisvinnende prestasjon av Matthew McConaughey.
Kommer på HBO Nordic
Komedie, Romanse
8.9

Friends

HBO Nordic
Komiserie om en vennegjeng i USA. Friends, kjent som Venner for livet i Norge, er en av tidenes mest suksessfulle serier. Vi følger en vennegjeng i New York.
Fornyet
Drama
8.9

Aranyelet

HBO Nordic
Ungarsk krimserie basert på en finske Helppo Elama.
Ferske episoder ute
Drama, Komedie, Periodedrama
8.9

It’s a Sin

HBO Nordic
Vi følger fire homofile venner i London, i tiåret hvor alt endret seg. Blant annet den fryktelige AIDS-epidemien.
Kommer på C More
Komedie
8.9

The Office US

Amazon Prime Video, HBO Nordic, Netflix, TV2 Sumo, Viaplay
Amerikansk satireserie om kontorlivet. Basert på den britiske suksess-serien.
Drama, Krim
8.9

Fargo

HBO Nordic, Viaplay
Antalogiserie satt til universet fra den kritikerroste Fargo-filmen fra 90-tallet. Hver sesong tar for seg et nytt mysterium, et nytt tiår og nye etterforskere. En kritikerrost serie som kan skilte med stjerner som Billy Bob Thornton, Kirsten Dunst, Ewan McGregor, Martin Freeman og Colin Hanks.
Fornyet
Action, Drama, Science Fiction, Spenning, Western
8.9

Westworld

HBO Nordic
Menneske eller maskin? I temaparken Westworld kan besøkende leve ut sine indre fantasier, i en verden bebodd av maskiner med kunstig intelligens. Men en dag går evolusjonen sin gang og maskinene begynner å stille spørsmålstegn ved verden de lever i.
Action, Drama, Periodedrama
8.8

Rome

HBO Nordic
Romerriket utforskes gjennom livet til to soldater.
Komedie
8.7

Curb Your Enthusiasm

HBO Nordic
Seinfeld-skaper Larry David hvilte ikke på sine laurbær etter at serien ble avsluttet og resultatet ble denne improvisasjonskomedien.
Animasjon, Komedie
8.7

Primal

HBO Nordic
Fra skaperne av "Samurai Jack" kommer historien om en hulemann på starten av evolusjonen og en dinosaur på randen av utryddelse. De blir nært knyttet etter en tragedie, og deres uventede allianse blir deres eneste håp om å overleve i den nådeløse urtiden.
Drama, Periodedrama
8.7

My Brilliant Friend

HBO Nordic
Basert på bøkene til Elena Ferrante. Bestevenninnen til Elena Greco forsvinner en dag, noe som får henne til å skrive ned historien om deres 60-år gamle vennskap. Serien er en samproduksjon mellom italienske Rai og HBO.
Drama, Western
8.7

Deadwood

HBO Nordic
"Deadwood" er satt i en gruveby som ikke var en del av en hvilken som helst amerikansk stat eller territorium etter borgerkrigen, og var dermed bokstavelig talt lovløs. Deadwood tiltrekker seg folk som ønsker å bli rik etter en stor gullstreik, så vel som de som ønsker å kapitalisere på mangelen på organisert lov i byen, bygget på land stjålet fra Sioux.
Fornyet
Drama, Spenning
8.7

Gomorrah

HBO Nordic
Basert på den kritikerroste boken Gomorrah forteller serien om organisert kriminalitet i Italia.
Drama
8.7

Six Feet Under

HBO Nordic
Prisvinnende amerikansk dramaserie om livet i familiebedriften som driver et begravelsesbyrå.
Drama, Krim, Thriller
8.7

Umbre

HBO Nordic
Relu Oncescu er en familiemann. Han har en kone, to barn og lever et dobbeltliv. I familiens øyne er Relu en alminnelig drosjesjåfør. Ingen mistenker at han jobber som innkrever for Capitanu’, en lokal mafiaboss.Ingen av de to verdenene han lever i, vet om den andre. Relu klarer å holde alt under kontroll, men ikke lenge. For hver dag blir hemmelighetene mer og mer overveldende, og løgnene kommer for en dag, en etter en.
Drama, Krim, Thriller
8.7

Oz

HBO Nordic
Før The Sopranos dro inn haugevis med seere og priser satt fengsels-serien sitt preg. Den første timelange dramaserien til HBO som satt en standard og banet vei for den ene suksesserien etter den andre.
Drama, Periodedrama
8.6

John Adams

HBO Nordic
Paul Giamatti finner seg godt til rette i rollen som advokaten som ble med å kjempe frem USAs uavhengighet, og senere ble landets president. Miniserien sanket inn den ene prisen etter den andre.
Drama, Periodedrama
8.6

Pose

HBO Nordic, Netflix
Amerikansk musikal fra Glee- og American Horror Story-skaper Ryan Murphy. Serien er satt til New York i 1986 og utforsker ulike sosiale lag i storbyen.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

Relevante nyheter

De beste seriene på Amazon Prime Video ifølge IMDb-brukerne (2021)

Hvilke serier er verdt å få med seg på Amazon Prime Video? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

De beste seriene på Viaplay ifølge IMDb-brukerne (2021)

Hvilke serier er verdt å få med seg på Viaplay? Vi har samlet en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

SERIEÅRET 2021

Nytt i 2021For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

TV2 Sumo
5.8
Ferske episoder ute

Walker

Netflix
7.6
Ferske episoder ute

Lupin

Viaplay
6.2
Ferske episoder ute

Clarice

Viaplay
6.6
Ferske episoder ute

Coyote

X
X
X