De beste seriene på Disney+ ifølge IMDb-brukerne (2021) – OPPDATERT

Med Disney+ på plass i Norge har seerne enda flere serier å sjekke ut. Hvilke serier er de beste? Tradisjon tro serverer vi en løpende oppdatert oversikt over tilgjengelige serier som har fått høyest gjennomsnittlig karakter på nettstedet IMDb.

Listen er nå kraftig oppdatert med alle serier fra Disney+ Star.

«Folkets røst»

Det er vel og bra med anbefalinger fra anmeldere, men det er ikke alltid enighet blant de profesjonelle kritikerne og folket i gaten. Der kan en tjeneste som IMDb hjelpe med å gi oversikt.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer, det skal en del til å nå et snitt på over 8. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

Vi har lignende oversikter for øvrige strømmetjenester, som gjør det enklere å få oversikt og sammenligne tilbudet på de ulike tjenestene. .

Underholdning for hele familien

Lanseringsdato for Disney+ i Norge er 15. september 2020. I starten av september avslørte Disney+ hvilke filmer, serier og programmer som blir tilgjengelig ved lansering. Tjenesten fokuserer primært på underholdning med en aldersgrense som gjør at hele familien kan sitte seg ned og se på.

Selv om filmer nok er det største trekkplaster har Disney satset friskt på serier og har en rekke nye serier på vei.

I vår Seriedatabase finner du oversikt over blant annet hvor seriene er tilgjengelige. For å se på hva IMDb-brukerne mener er de beste seriene har vi satt sammen følgende oversikt. Den oppdateres automatisk etter hvert som karakterer endrer seg, nye serier blir lagt til eller serier fjernes.

De høyest rangerte Disney+-seriene på IMDB

Vi har satt en nedre grense på 7.5 i snitt. Du finner mer informasjon om de ulike seriene inne på seriesiden.

Sjanger

Sjanger
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction

Firefly

Disney+
Vi følger besetningen ombord på romskipet Serenity i denne stempunk, cowboy, sci-fi kult-klassikeren. Dette er en frekk, morsom og utrolig spennende serie, som du burde kunne si at du har sett.
Animasjon, Barn, Familie, Eventyr, Komedie

Gravity Falls

Disney+
Tvillingene Dipper og Mabel bestemmer seg for å tilbringe sommeren i turistfellen Gravity Falls, som drives av grandonkelen deres.
Fornyet
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Western

The Mandalorian

Disney+
Handlingen i The Mandalorian foregår i Star Wars-universet i tiden etter Imperiets fall og før fremveksten av "First Order". Vi følger en ensom dusørjeger i de ytre delene av galaksen.
Drama, Science Fiction, Spenning

The X-Files

Disney+
Fox Mulder etterforsker saker hvor utenomjordiske krefter er mistenkt å være involvert. Når vitenskapskvinnen Dana Scully blir med på laget, som tviler sterkt på hans teorier, blir de to en dynamisk duo som jakter på sannheten, hva den enn måtte være.
Fornyet
Komedie

Atlanta

Disney+
Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
Action, Drama, Spenning

Sons of Anarchy

Amazon Prime Video, Disney+, Netflix
Krimdrama som tar for seg en Hamlet-inspirert historie om samhold, bedrag, mystikk og tragedie i biker-klubben SAMCRO.
Drama, Periodedrama

Feud

Disney+
Antalogiserie om berømte konflikter. Første sesong, bestående av 8 episoder, tar for seg konflikten mellom Joan Crawford og Bette Davis under innspillingen av filmen What Ever Happened To Baby Jane.
8.4
Drama, Komedie, Krim

Terriers

Disney+
To uvanlige privatettforskere og bestevenner kommer stadig i trøbbel.
Drama, Komedie

M*A*S*H

Disney+
Livet på feltsykehus under Korea-krigen er krevende. I denne komiserien følger vi leger og sykepleiere som må håndtere en hverdag de helst skulle vært langt unna, når de er under militær kommando og forsøker sitt beste å hjelpe pasienter uavhengig av hvor deres lojalitet ligger.Dette er en av tidenes mest sette serier.
Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

The Americans

Disney+
På utsiden ser de ut som den typiske amerikanske kjernefamilien. Men bak fasaden skjuler sannheten seg: De er hemmelige agenter fra Sovjetunionen.
8.3
Komedie

Dave

Disney+, HBO Max, Strim
Komiserie basert på livet til rapperen og komikeren Lil Dicky.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

Homeland

Disney+, Strim, TV 2 Play
Etter flere år i terroristenes fangenskap vender Nicholas Brody hjem som folkehelt. CIA-agent Carrie Matheson er derimot ikke overbevist om at alt er som det skal.
Komedie, Romanse

How I Met Your Mother

Disney+, Netflix, Strim, Viaplay
Serien forteller historien om hvordan Ted Mosby møtte sitt livs utkårede. Han forteller historien til sine nå voksne barn og serien følger hans liv sammen med vennene i årene frem til møtet med sin livs kjærlighet.
Action, Drama, Spenning, Thriller, Spionthriller

24

Disney+
I denne actionserien følger vi antiterror-agenten Jack Bauer gjennom 24-timer, hvor hver episode tar for seg en av de timene. Konspirasjoner, trusler og en stadig overhengende fare sikrer spenning fra start til slutt.
Action, Spenning

Prison Break

Disney+
Michael Scofield sørger for å bli arrestert slik at han kan bryte sin uskyldige bror ut av fengsel. En neglebitende affære som overrasket stort da den slo gjennom i i 2005.Serien ble opprinnelig avsluttet i 2009, men kom tilbake med ny sesong i 2017.
Komedie

Scrubs

Disney+
JD og hans venner er ferdige med studiet og klar for første jobb på Sacred Heart Hospital. Nå må de være profesjonelle leger og sykepleiere - på et sykehus fullt av pappskaller.
Drama, Eventyr, Science Fiction, Spenning

Lost

Disney+, Strim, Viaplay
Overlevende etter et flykræsj er først og fremst glad for å være i live. Men øyen de er strandet på er alt annet enn vanlig. Og hvorfor kommer ingen for å redde de?Lost var kanskje den største seersuksessen på starten av 2000-tallet.
Fornyet
Action, Drama, Miniserie, Superhelt

Loki

Disney+
Den populære skurken Loke, kjent fra Thor og Avengers-filmene, har fått sin egen serie. Tom Hiddleston spiller selvfølgelig den onde halvguden, som havner i trøbbel med tidspolitiet.
Action, Drama, Skrekk, Spenning

The Walking Dead

Disney+, HBO Max, Strim, Viaplay
Hva gjør du om du våkner opp på sykehuset, for å finne det forlatt og at verden forøvrig er midt i en zombie-apokalypse? Det er hva sheriffen Rick Grimes opplever i TV-serien fra dramaeksperten og Oscar-nominerte Frank Darabont.Basert på den grafiske novellesamlingen til Robert Kirkman følger vi her Rick i jakten på sin familie og svar på hva som har skjedd. Sammen med en gruppe overlevende blir vi vitne til hvordan mennesker forandrer seg og hanskes med livet når alt vi kjenner til av samfunn er gått under.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Fantasy, Science Fiction

The Book Of Boba Fett

Disney+
Dusørjegeren Boba Fett får sin egen spin-off fra suksesserien The Mandalorian. Rollefiguren har dukket opp i filmen Star Wars Episode V: The Empire Strikes back og nevnte The Mandalorian.
Action, Animasjon, Familie, Science Fiction

Star Wars: The Clone Wars

Disney+
Animasjonsserien satt til perioden mellom Star Wars episode II og episode III. Serien ble opprinnelig avsluttet i 2014, men Disney kunngjorde i 2018 at en syvende og siste sesong vil komme på strømmetjenesten Disney+.
Action, Drama, Fantasy

Buffy

Amazon Prime Video, Disney+
Kult-klassiker om vampyrjegeren Buffy. I dag er Buffy-skaper Joss Whedon mest kjent for å regissere The Avengers-filmene og kultserien Firefly, men på 90-tallet var det gjennom denne vampyrserien han virkelig påvirket TV-serieverden. En sterk kvinnelig actionhelt i en serie som ofte våget å eksperimentere med både fortellerstruktur og kinematografi.
Drama, Krim, Spenning

The Killing

Disney+
The Killing er basert på danske Forbrytelsen. En drapsgåte blir etterforsket over flere episoder, hvor mordet på den unge Rosie Larsen står sentralt.Opprinnelig en AMC-serie, før den ble kansellert og reddet av Netflix. Der fikk den en ekstra sesong før det var slutt.
Animasjon, Barn

Ducktales

Disney+
Donald Duck har reist i militæret. Onkel Skrue drar på eventyr med Ole, Dole og Doffen når de overlates i hans omsorg.
Drama, Krim

Castle

Disney+
Krimforfatteren Richard Castle ender opp som spesialrådgiver for politiet. Sammen med etterforsker Kate Becket løser han krevende saker på kreativt vis, samtidig som det hele er en inspirasjonskilde for han i sitt forfattervirke.
Ferske episoder ute
Drama, Romanse

Love, Victor

Disney+
Victor er en ny student på Creekwood High School som sliter med å finne seg til rette. Han er usikker på egen seksuelle legning og har utfordringer på hjemmefronten.
Action, Drama, Spenning

Angel

Disney+
Vampyren Angel er 200 år gammel og var en beryktet for sin herjing i Europa. En dag blir han forbannet med å få en sjel.Serien er en spin-off av Buffy: The Vampire Slayer.
Action, Drama, Superhelt

The Gifted

Disney+
En familiefar oppdager til sin store forskrekkelse at hans egne barn er i besittelse av noen svært uvanlige evner. Snart befinner familien seg på flukt fra en hel gjeng med hissige statlige agenter, og er avhengig av hjelp fra andre mutanter som kjemper for overlevelse.
Action, Animasjon, Familie, Science Fiction

Star Wars Rebels

Disney+
Handlingen er satt til fjorten år etter hendelsene i Revenge of the Sith og fem år før A New Hope. Imperiet styrker jakter ned de siste av Jediridderne mens et opprør mot Emperiet tar form.
Action, Drama, Komedie, Science Fiction, Superhelt

WandaVision

Disney+
Hva er det som har skjedd med Scarlet Witch og Vision, de to superheltene som vi ble kjent med i Avengers-filmene? Denne mystiske serien er både en hyllest til tidligere tiårs sjangere, frister med Twin Peaks-stemning og lover å ha en stor påvirkning på Marvel Cinematic Universe (MCU).
Animasjon, Barn, Komedie

Phineas and Ferb

Disney+
Oppfinnerne og eventyrerne Phineas og Ferb får til de mest utrolige ting og skaper problemer for den onde Dr. Doofenshmirtz, alt mens de holder seg et steg foran sin bortskjemte søster.
Action, Drama, Eventyr, Science Fiction, Superhelt

Marvel’s Agent Carter

Disney+
Her serveres vi etterkrigsdrama som følger opp handlingen fra 2011-filmen Captain America: The First Avenger.Steve Rogers lovet henne en dans når han vendte tilbake fra krigen, men superhelten kjent som Captain America måtte ofre alt og fikk aldri anledning til å oppfylle lovnaden. Igjen satt Peggy. Nå er krigen over og hun må klare seg i det mannsdominerte jobbsamfunnet etter at nazistene og Hydra er bekjempet.
Drama, Fantasy, Eventyr, Romanse

Once Upon A Time

Disney+
En forhekselse gjør at kjente eventyrfigurer kommer til vår verden og lever sine liv i Storybrooke, uten å vite hvem de egentlig er.
Drama

The Fosters

Disney+, Strim, Viaplay
Familiedrama om et lesbisk par som oppdrar den enes biologiske sønn, i tillegg til adopterte tvillinger og ytterligere to fosterbarn de adopterer. En kritikerrost serie med moderne og relevant tematikk.
Action, Drama, Spionthriller

Burn Notice

Disney+
Michael Weston sparkes som spion og blir avkuttet fra alle tidligere resurser. Nå jakter han på den skyldige.
Animasjon, Barn, Eventyr, Komedie

Recess

Disney+
En vennegjeng med seks gutter og to jenter møtes i friminuttene. For ungene er dette eneste tid på døgnet hvor de virkelig kan uttrykke seg selv og oppleve frihet.
Drama, Krim, Spenning, Thriller, Periodedrama

Godfather of Harlem

Disney+, Strim, TV 2 Play
Etter lang tid i fengsel forsøker New York City gangster Bumpy Johnson å gjenvinne territoriet fra Genovese-familien. Basert på en sann historie.
Ferske episoder ute
Action, Drama, Superhelt

Hawkeye

Disney+
Jeremy Renner gjentar rollen som Hawkeye, kjent fra de mange superheltfilmene til Marvel Studios.
Action, Drama, Spenning

9-1-1

Disney+, Strim, Viaplay
Glee og American Horror Story-skaperne Ryan Murphy og Brad Falchuk står bak den actionfylte serien om politimenn, helsepersonell og brannmenn.
Ferske episoder ute
Drama, Eventyr

The Mysterious Benedict Society

Disney+
Fire begavede ungdommer rekrutteres av den mysteriske Mr Benedict for å stoppe hans tvillingbror og planen om å sette i live Den Store Krisen. Sjarmerende serie basert på bøkene skrevet av Trenton Lee Stewart.
Action, Animasjon, Barn, Familie, Eventyr

Tangled: The Series

Disney+
Historien finner sted i tidsrommet mellom filmen Tangled og Tangled Ever After. Rapunsel bruker tiden på å bli kjent med foreldrene, hennes kongerrike og folket i Corona.
Komedie

Better Things

Disney+, HBO Max, Strim
Better Things handler om alenemor og skuespiller Sam Fox. Louis C.K. er medskaper av serien sammen med Pamela Adlon.
Drama, Antalogiserie, Spenning

Trust

Disney+
Dramaserien handler om John Paul Getty III, arving til Getty-familiens olje formue.Handlingen finner sted i 1973, hvor den unge arvingen blir kidnappet i Roma med krav om løsepenger for flere millioner dollar. Historien tar en mørk vending når kidnapperne innser ingen vil ha arvingen tilbake. Det italienske politiet tror nemlig det hele er en spøk og velger å ikke etterforske, mens Paul sin far ikke er i god stand etter å ha brukt heroin i London og nekter å svare på telefonen.
Action, Drama, Science Fiction, Spionthriller

Alias

Disney+
Alias handler om spionen Sydney lever i den tro at hun jobber for CIA. Når hun oppdager at hun egentlig jobber for fienden, blir hun en dobbeltagent som skal ta ned organisasjonen fra innsiden.Serieskaper J.J. Abrams har siden stått bak serien Lost og regissert Star Wars-filmer.
7.6
Drama, Komedie

Back to Life

Disney+
Miri blir løslatt etter 18 år i fengsel. Nå starter den vanskelige overgangen til å igjen bli endel av det siviliserte samfunnet.
Drama, Science Fiction

MARS

Disney+, Strim, Viaplay
Året er 2033 og den første bemannede ekspedisjonen til Mars er i ferd med å bli til virkelighet.For å kunne gjennomføre en suksessfull, permanent kolonisering av Mars, må mannskapet ombord Deadalus yte maksimalt av hva som er menneskelig mulig. Serien hopper mellom nåtid og fremtid, og blander sammen drama og dokumentar.Vi får se hvordan det hele kan utarte seg på Mars, mens vår tids skarpeste hjerner forteller og forklarer hvordan vi med moderne vitenskap, innovasjon og utvikling, kan gjennomføre den første ekspedisjonen til Mars.Serien kombinerer fiktiv drama med historiske hendelser, hvor intervju med flere kjente astronauter blir del av opplevelsen. Totalt syv episoder vil bli sendt.
Fornyet
Drama, Krim, Spenning

The Chi

Disney+, HBO Max, Strim
På sørsiden av Chicago, i noen av USAs farligste nabolag, kan de minste avgjørelser ha livsfarlige konsekvenser. Serien følger en gruppe ungdommer som prøver å finne rett vei i livet.
Barn, Familie, Eventyr, Komedie

Adventures of the Gummi Bears

Disney+
Bompibjørnene opplever spennende eventyr og beskytter skogen Dunwyn fra onde makter. Ved å drikke magisk bompibærsaft får de utrolige evner til å sprette i kampen mot skurkene.
Action, Animasjon, Barn

Milo Murphy’s Law

Disney+
13-åringen Milo Murphy er en fjern etterkommer av mannen mak Murphys lov. Han drar på eventyr, får besøkende fra fremtiden og må gjøre sitt for å forhindre utryddelsen av pistasjenøtter.
Komedie

Last Man Standing

Disney+
Følg familiefaren Mike Baxter som kjemper for å opprettholde sin maskulinitet, mens hans liv i stigende grad, domineres av kvinner. Om dagen regjerer han på sin jobb i en friluftsbutikk, men hjemme er det hans kone og tre døtre, som bestemmer.
Ferske episoder ute
Drama

Big Shot

Disney+
En temperamentsfull basketball-trener blir sparket og ender opp på en eliteskole for jenter.
Drama, Fantasy, Krim

Sleepy Hollow

Disney+
I kamp med en hesterytter kutter Ichabod Crane av han hodet, men til forskrekkelse for Crane dør rytteren ikke. De kjemper begge til det som er en tilsynelatende sikker død, en over 200 år senere våkner Crane opp i Washington.
Drama, Krim

Perception

Disney+
Dr. Daniel Pierce er en ekksentrisk fagmann som anvender sitt unike utgangspunkt til å hjelpe myndighetene med å løse vanskelige saker.
Ferske episoder ute
Action, Animasjon, Superhelt

What If…?

Disney+
Animasjonsserie som fortelle alternative virkeligheter til superheltuniverset fra de mange Marvel-filmene og seriene.
Ferske episoder uteFornyet
Drama, Komedie

The Mighty Ducks: Game Changers

Disney+
Serien fortsetter flere år etter filmen med samme navn fra 1992. En 13 år gammel gutt og hans mor setter sammen et nytt lag som blir ungdomsavdeling til Mighty Ducks. Emilio Estevez gjentar rollen som trener Gordon Bombay.

Topplister: De beste seriene ifølge IMDb

På leting etter noe å se? Sjekk våre dynamiske lister over hva som er rangert høyest av IMDb-brukerne.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse

Følg oss

Annonse

Populært på Disney+For de som jakter nye favoritter
Fra seriedatabasen

Disney+, Strim, Viaplay
7.7
AnnonseTil Disney+
X
X
X