Serier som potensielt kan ende på Disney+ Star

Disney+ utvider med Star-fane 23. februar, hvor de inkluderer filmer og serier fra kanaler og selskap de har kjøpt opp de siste par årene. Vi ser på serier som potensielt kan dukke opp der de kommende månedene/årene (og noen som alt er på plass).

Hva kommer på Disney+ Star? Det er spørsmålet mange stiller seg. Vi tar utgangspunkt i serier som vises/er blitt vist på kanalene ABC, Fox og FX – kanaler som Disney nå eier. Vi har også inkludert Hulu, som Disney er største eier i (og om et par år etter planen overtar helt eierskap over) – selv om det der er mye usikkerhet over eksisterende avtaler.

Dette er Disney+ Star

Hva er Disney+ Star?

Disney+ Star blir inkludert i Disney+-abonnement. Det blir et eget område på Disney+ hvor innhold fra øvrige Disney-eide selskap vises. Blant annet fra ABC, FX og Fox. Dette vises i egen fane, som blir passordbeskyttet.

Koster det ekstra for Disney+ Star?

Nei, det er inkludert i prisen. Men det kommer en prisøkning for både månedsabonnement og årsabonnement.

Vil de som alt har årsabonnement får Disney+ Star?

Ja

Når kommer Disney+ Star?

23. februar 2021.

OBS!

Listen kan inneholde feil og vi tar noen store forbehold, derav potensielt. Merk deg derfor:

  • Eksisterende lisensavtaler er gjeldende, som betyr flere av seriene som ikke er avsluttet vil forbli på sine respektive kanaler/tjenester i Norge.
  • Oversikten inneholder serier som i sin tid kom på kanalene Fox, ABC og FX – det er ikke basert på produksjonsselskap. Dette betyr at noen av seriene kan ha noen særskilte rettigheter tilknyttet som gjør at Disney ikke eier de (en serie som Lucifer ble eksempelvis overtatt av Netflix, etter å ha først vært på Fox, Taboo var BBC-serie som FX distribuerte i USA. Flere slike tilfeller).
  • At Disney har rettighetene betyr ikke at de nødvendigvis ruller seriene ut på Disney+. Det kan være ulike årsaker til det. Dette er en liste som viser potensielle serier.

Oversikten viser også hvor seriene vises i dag. Som nevnt, kanaler og strømmetjenester som alt har sikret seg førstegangsvisning vil nok fortsette med dette fremover (eksempelvis Grey’s Anatomy på TV 2). Men eldre sesonger kan potensielt ende opp der, i tillegg til etter at seriene er avsluttet.

Oversikten er også ufullstendig, fordi seriedatabasen vår i skrivende stund enda ikke har alt av tidligere tiårs serier. Her legges det til daglig. Kanalene det er snakk om har flere tiår med historie.

Serier fra ABC, Fox, Hulu og FX

Dette er kanaler/tjenester Disney eier, mye av dette vil etter hvert komme på Disney+ Star.

7.2
Kommer på Disney+

Candy

Allente, C More, Strim, TV 2 Play, Viaplay
8.9
Fornyet

Fargo

Allente, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Strim, Viaplay
8.7

Med forbehold om feil. Listen må ikke tolkes som en oversikt over hva som faktisk kommer, dette vil vi legge ut når Disney+ gir oversikt. Følg med i Disney+-kalenderen for kommende premierer.

Annonse Se årets store seriebegivenhet Obi-Wan Kenobi på Disney+. Klikk her
Sjekk ut øvrige kategorier
Annonse

Relevante nyheter

Disney+ pakker: