Dette er nytt på TV 2 Sumo og TV 2-kanalene i januar 2021

Det er programbonanza på TV 2 i januar, med populære realityserier som Hver gang vi møtes, Farmen kjendis og The Voice tilbake med nye sesonger.

The Rookie som ferskvare

The Rookie sesong 2
The Rookie sesong 2. Foto: ABC

En gledelig nyhet for The Rookie-fans er at TV 2 Sumo nå viser nye episoder tett opp mot amerikansk premiere. Serien om omstilling har selv måtte gå gjennom endringer som følge av pandemien. For Nolan er det helt andre utfordringer som venter, etter cliffhanger-slutten på sesong 2.

Andre nye serier er de alt kansellerte Jessica Biel-seriene Limetown (som var en Facebook Watch-satsing) og The Baker and the Beauty. Ny sesong av Prodigal Son og ny film i Beck-filmserien står også på sendeskjema.

TV 2 har også overtatt Sofa-konseptet fra NRK, men nå med kjendiser i sofaen – som skal si sin mening om hva de ser på TV.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på TV 2 Sumo og C More i september 2020:

Nye serier og sesonger

Dette er seriene som har premiere på TV 2 Sumo og C More.

Filmpremierer

Øvrige serier

Serier som er vist først andre steder finner du oversikt over her. For TV 2 er det noen serier som først kommer på TV etter at de er vist på strømmetjenesten.

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X