Ukens premierer uke 47: Marvel 616 på Disney+, His Dark Materials på HBO Nordic og Nattens arvinger på NRK TV

Det er nærmere 30 nye serier, sesonger og filmer denne uken på TV og strømming. Vi gir deg oversikten.

Fantasyserier med nye episoder

Av høydepunkt er det spesielt fantasy-fans som har noe å glede seg til. Voksne kan glede seg over ny sesong av His Dark Materials på HBO Nordic, mens barn og ungdom kan sjekke ut ny sesong av Nattens arvinger på NRK TV.

Disney+ har også endel nytt, her er dokumentarserien Marvel 616 en som kan anbefales. Vi var med på intervjurunde med regissørene Alison Brie (GLOW, Community), Gillian Jacobs (Community) og Paul Scheer (Black Monday) tidligere denne måneden og kommer tilbake med mye nytt der.

Alison Brie er nå også regissør for en episode av Marvel 616, skuespilleren ble intervjuet via Zoom tidligere denne måneden. Foto: Netflix

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV og strømming. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Oversikten oppdateres automatisk når noe nytt legges til i kalenderen. Vi tar forbehold om at endringer/feil kan forekomme, informasjonen under er basert på den vi er gitt av de ulike kanalene og strømmetjenestene.

Premièrene i uke 47, 2020:


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Klikk her for å bli abonnent
 

 

Hold deg oppdatert på Serienytt.no

I en stadig mer uoversiktlig hverdag på film- og seriefronten skal Serienytt hjelpe deg med å holde litt bedre oversikt, blant annet med vår seriedatabase og premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

Vi anbefaler også å sjekke ut Strømmeguiden for å holde deg løpende oppdatert om hva som er nytt og hva som kommer på strømmetjenestene.

Annonse

Få tilgang til Disney+ her

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Følg oss

Annonse

Annonse

Se juleklassikerne på Disney+. Klikk her!

X
X
X