Det blir mer Space Force på Netflix

Space Force. Foto: Netflix
Space Force. Foto: Netflix
Annonse

Space Force er fornyet med sesong 2, det bekrefter Netflix.

Blir ikke stoppet av pandemien

Komiserien med Steve Carrell og John Malkovich hadde premiere i vår på Netflix, men opplevde aldri den samme kritikersuksessen som Carrell er blitt vant med. Fornyelsen har også latt vente på seg, men det kan like godt skyldes usikre tider på grunn av koronapandemien.

Netflix har den siste tiden omgjort tidligere fornyelser, blant annet av GLOW, fordi økende utgifter og utfordringer med logistikk setter selv den største strømmegiganten på prøve. Pandemien har derimot ikke satt kjepper i hjulene for Space Force.

Ny sjefprodusent

Space Force er en påkostet serie om den nye forsvarsgrenen til det amerikanske militæret. I tillegg til Carrell og Malkovich er også Ben Schwartz, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang og Diana Silvers bekreftet å bli med videre.

Yang skal i tillegg bidra med manus. Norm Hiscock blir også med som sjefprodusent ved siden av Gred Daniels, som hadde ansvaret i første sesong.

Annonse

40 millioner visninger i følge Netflix

Serien var innom topp 10-listen til Netflix her i Norge i ukene etter premieren, men det er uviss hvor stor suksessen var. Globalt hevder Netflix at minst to minutter av serien ble sett av 40 millioner. Hvor mange som fullførte serien er ikke avslørt, da Netflix tviholder på visningstall.

I vår seriedatabases popularitets-oversikt for 2020 er den helt nede på 687. plass. Plassering i premierekalenderen er ikke særlig bedre, der er sesong 1 på 629. plass.

Annonse