Dette kommer på HBO Nordic i august 2020

Del nyheten

August-menyen til HBO Nordic byr på skrekk og fantasy med hovedretten Lovecraft Country. Serienytt gir deg den komplette oversikten.

Rammes av en rekke utsettelser

Med mindre flere premieredatoer blir kunngjort i løpet av august, ser det ut til at HBO Nordic har mindre nytt å by på sammenlignet med samme måned i fjor. Strømmetjenesten får, i likhet med øvrige, økende utfordringer med å fylle opp ferskvaredisken som følge av nedstengte produksjoner.

HBO Nordic-aktuelle serier som Succession, City On a Hill og The Handmaid’s Tale, The Righteous Gemstones, Snowfall og Barry er blant seriene berørt, flere av de ville vært klar med en høstpremiere om det ikke var for forsinkelser i produksjonen. For de fleste av de seriene må du nok vente til 2021.

Det har heldigvis ikke påvirket Lovecraft Country, en serie som kombinerer skrekk, drama og fantasy. Teasere og trailer minner litt om en miks av Castle Rock og Stranger Things – med en handling satt til 50-tallets USA.

Lovecraft Country. Foto: HBO Nordic
Lovecraft Country. Foto: HBO Nordic

Serien har premiere 17. august, det er også ikke helt tomt for øvrig ferskvare med 4-5 nye serier og noen eldre filmklassikere. Du finner løpende oppdatert oversikt under, hentet fra premierekalenderen.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.


Dette kommer på HBO Nordic i august 2020:

Nye serier og sesonger

Filmpremierer

Øvrige serier

Øvrige filmer

Stand-up

Dokumentarer

Programmer

Annonse
X
X
X