Elite. Foto: Netflix
Elite. Foto: Netflix

Netflix-serien Elite er fornyet, melder bransjenettstedet Deadline. Flere skuespillere byttes ut.

Den spanske thrillerserien, skapt av Carlos Montero og Dario Madrona, så dagens lys i 2018. Tredje sesong hadde premiere i mars, nå er det avklart at Netflix ønsker enda mer av serien. Ifølge strømmetjenesten har serien, som spilles inn i 4K, over 20 millioner seere verden over.

Skuespillerne Mina El Hammani, Danna Paola, Ester Expósito, Álvaro Rico og Jorge López blir ikke med videre i serien.

Spania letter på restriksjoner

Når produksjonen starter opp igjen er ikke avklart. De fleste av de 220 pågående produksjonene til Netflix stengt ned som følge av koronapandemien, hvor Spania er et av landene som er hardest rammet.

13. mai ble det gitt grønt lys for å starte opp landets produksjonsmiljø i regioner som det landet beskriver som «nivå 1», forutsatt at produksjoner undergår strengt smittevern. Dette inkluderer ikke Madrid og Barcelona. Elite er for det meste spilt inn i Madrid, mens deler av serien også spilles inn i San Lorenzo de El Escorial.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer