For abonnenterDe nye seriene som kommer våren 2020

De nye seriene som kommer våren 2020

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Chris Evans er blant stjernene som blir å se i nye serier våren 2020, mens andre premierer skyves på. Blant annet Hugh Grant og Nicole Kidmans nye serie. Serienytt gir deg oversikt over hvilke serier som kommer og hvem som vil vise de i Norge.

Våren preges den verste krisen siden andre verdenskrig. Dette preger også underholdningsbransjen, hvor de fleste serieproduksjonene er stanset. Det betyr ikke at våren ikke er uten nye serier.

Over 50 serier er ventet i mars, april og mai. Noen serier, som The Walking Dead: World Beyond og The Undoing, er blitt flyttet til senere i år, men de fleste produksjoner med planlagt premiere i mars og april er ikke berørt.

The Walking Dead: World Beyond. Foto: Amazon
The Walking Dead: World Beyond skulle egentlig ha premiere på Amazon Prime Video, men nå må vi trolig vente til høsten. Foto: AMC

Trolig blir mai en måned med færre premierer enn planlagt, men en strømmetjeneste som Netflix sier de ikke er berørt med det aller første da nye serier er ferdig produsert i god tid før premierene. Likevel vil vi anslå at mai nok preges av en stor andel utsatte serier.

Vi legger til bilder og annen informasjon om de nye seriene når dette blir frigitt av kanaler og strømmetjenester, med full oversikt over hvor de er bekreftet å komme (om seriene blir tilgjengelig i Norge). I oversikten finner du bilde, beskrivelse, hvor seriene kommer, hvilket land de kommer fra og hvilke sjangere de tilhører.

Planlagt sendetidspunkt for serier kan bli endret. For noen av seriene er det antatt at de sendes i vår, men det kan også hende seriene blir flyttet til sommeren eller høsten. Vi tar utgangspunkt i perioden 1. mars – 31. mai i vår oversikt.

Ikke alle seriene vises nødvendigvis i Norge. Selv om vi i 2020 er prisgitt en rekke strømmetjenester betyr ikke det at alle seriene dukker opp i Norge. Noen kan også først bli vist her ved en senere anledning.

Sci-fi serien Devs har vist seg å bli en av vårens høydepunkt.
  • Seriene som er/blir tilgjengelig i Norge er merket i oversikten. Slik får du enkelt oversikt over hvor serien går.
  • Klikk på «til serieside» for mer informasjon. Der finner du trailer (om tilgjengelig) og informasjon om bl.a. skuespillere og andre nyheter. Kanskje viktigst av alt: Du finner premieredato (der hvor den er tilgjengelig).
  • Nederst i artikkelen er også oversikt over kjente premièredatoer. Den er hentet fra vår populære premierekalender.

De nye seriene som kommer våren 2020

Nye serier

57

Antall serier så langt i oversikten. Antallet forventes å bli 50-60.

Premieredatoer

49

Kjente premièredatoer for nye serier i Norge.


Denne artikkelen/oversiken er forbeholdt våre abonnenter. Bli abonnent du også og få tilgang til den og mye mer, da hjelper du oss også å bli enda bedre. Som abonnement får du tilgang til blant annet:

Oversikt over kommende serier
Oversikt over alle våre serie-anbefalinger
Dybdeartikler
Bransjenytt
Seriedatabasen
Lekker oversikt over serier på streaming og serier på TV.

Annonse

Relevante nyheter

Månedens serietips mai 2021

Flere strømmetjenester varter opp med spennende nye serier og sesonger. Jeg har i den anledning funnet frem en håndfull varierte serietips

Månedens nye serier, sesonger og episoder (mai 2021)

Det er over 60 serier som er ute med nye episoder i mai 2021. Da passer det vel godt at vi kan gi deg oversikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonsespot_img

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

HBO Nordic, Netflix, Viaplay
8.4
Fornyet

Outlander

X
X
X