Annonse

Grey’s Anatomy kutter fire episoder av nåværende sesong. Det betyr at episode 21 blir sesongavslutning.

Måtte stoppe produksjon grunnet koronavirus

Årsaken er produksjonsstansen som ble iverksatt for to uker siden, som følge av koronapandemien. Opprinnelig var stansen tenkt å vare i to uker, men eskaleringen av krisen i USA gjør at ABC nå runder av sesongen med de episodene som er spilt inn.

Det betyr at sesongen blir på totalt 21 episoder, som er fire mindre enn hva som var planlagt. Sesongavslutningen sendes 9. april i USA, i Norge blir episoden først vist på TV 2 Sumo dagen etter.

TV 2 rammes

For TV 2 betyr dette at enda mer populært innhold forsvinner fra sendeskjemaet. Fra før har TV 2 Sumo skrudd ned prisen som følge av at en rekke sportsbegivenheter er stanset, blant annet populære Premier League og Champions League.

Koronapandemien har også rammet annonsemarkedet hardt, men kanaler verden over opplever også økning i seertall fordi karantenetiltak og frykt for spredning gjør at mange tyr til TV og strømming.

Annonse

Søster-serien Station 19, som også sendes på TV 2, blir ikke berørt, da innspillingen av sesongen alt var unnagjort.

Tidligere denne uken ble også kjent at AMC ikke klarer å sende sesongfinalen til The Walking Dead som planlagt, selv om den er ferdig spilt inn.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer