Hvilke nye serier er mest populært på Netflix Norge? Vi bruker tall fra seriedatabasen for å finne svaret, en oversikt som oppdateres automatisk hver dag.

I 2019 var det Hjem til jul og The Witcher som ble mest populært av nye Netflix-originaler, tallene våre stemte her godt overens med hva Netflix selv meldte.

I 2020 er det ventet minst like mange serier som forrige år. Når vi vet at det tallet passerte 100 er det ikke rart det er vanskelig å holde oversikt over hva som er nytt på Netflix. Denne oversikten hjelper deg med å få oversikt over det mest populære.

Dracula. Foto: Netflix
Dracula starter året nær toppen av listen, men det er ventet ytterligere 100 nye serier som vil ta opp kampen. Foto: Netflix

Dette er ikke eksakt vitenskap og tallene kommer ikke fra Netflix Norge. Vi håper likevel dette gir litt innsikt til til dere lesere som er nysgjerrig på hva som slår godt an hos den populære strømmetjenesten.

På generelt grunnlag håper vi også det i fremtiden blir økt åpenhet fra strømmetjenester om våre seervaner, da dette er viktig informasjon både for å ivareta mediehistorie og gi bransjen innsikt.

Netflix-seriene det er målt mest interesse for i Seriedatabasen

Oversikten under, som oppdateres seg automatisk, viser deg de ti seriene vi har målt mest interesse rundt. Kriteriene er:

  • Serien er en Netflix-original. Det betyr at det er Netflix som har bestilt serien fra et produksjonsselskap og som normalt er eksklusiv for strømmetjenesten (men i noen tilfeller i samarbeid med andre kanaler).
  • Serien har premiere i 2020.

Dette er populære nye serier på Netflix fra 2020:

Action, Drama, Spenning
Fornyet
7.5
Netflix

Ragnarok

Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
Drama
7.1
Netflix

The Valhalla Murders

En islandsk etterforsker samarbeider med en norsk politimann for å komme til bunns i hvem det er som begår en rekke mord.
Drama, Spenning, Thriller
7.4
Netflix

The Stranger

En fremmed forteller en hemmelighet til en mann som lever det perfekte liv. Det ødelegger alt. Basert på boken ved samme navn av Harlan Coben.
Drama, Thriller, Spionthriller
7.7
Netflix

Messiah

CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler. Hun må finne ut om han virkelig har overnaturlige evner eller bare er en eksepsjonelt dyktig svindler.
Antalogiserie, Komedie, Skrekk, Thriller
Ferske episoder ute
6.3
Netflix

Blodtur

En antalogiserie som blander skrekk og skandinavisk humor.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
6.7
Netflix

Freud

En ung Sigmund Freud ivrer etter å skape seg et navn i 1800-tallets Wien, og samarbeider med en synsk person og en politiinspektør for å løse en rekke blodige mysterier
Drama, Fantasy, Romanse, Spenning, Thriller
5.7
Netflix

Luna Nera

Vi er i Italia på 1600-tallet. En tenåring får vite at hun tilhører en familie av hekser. Samtidig starter kjærestens far en jakt på henne.
Drama
7.7
Netflix

Spinning Out

Kat Baker er en talentfull kunstløper som er nær ved å gi seg etter et stygt fall. Hun velger en ny retning sammen med en talentfull "bad-boy" partner som risikerer å avsløre en av hennes hemmeligheter som kan rasere livet hennes.
Drama, Miniserie, Periodedrama
7.6
Netflix

The English Game

Downton Abbey-skaper Julian Fellowes' nye serie er et peridodedrama om kampen mellom aristokrater og arbeiderklassen, både på og utenfor banen.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse