Hvilke nye serier er mest populært på Netflix Norge? Vi bruker tall fra seriedatabasen for å finne svaret, en oversikt som oppdateres automatisk hver dag.

I 2019 var det Hjem til jul og The Witcher som ble mest populært av nye Netflix-originaler, tallene våre stemte her godt overens med hva Netflix selv meldte.

I 2020 er det ventet minst like mange serier som forrige år. Når vi vet at det tallet passerte 100 er det ikke rart det er vanskelig å holde oversikt over hva som er nytt på Netflix. Denne oversikten hjelper deg med å få oversikt over det mest populære.

Dracula. Foto: Netflix
Dracula starter året nær toppen av listen, men det er ventet ytterligere 100 nye serier som vil ta opp kampen. Foto: Netflix

Dette er ikke eksakt vitenskap og tallene kommer ikke fra Netflix Norge. Vi håper likevel dette gir litt innsikt til til dere lesere som er nysgjerrig på hva som slår godt an hos den populære strømmetjenesten.

På generelt grunnlag håper vi også det i fremtiden blir økt åpenhet fra strømmetjenester om våre seervaner, da dette er viktig informasjon både for å ivareta mediehistorie og gi bransjen innsikt.

Annonse

Netflix-seriene det er målt mest interesse for i Seriedatabasen

Oversikten under, som oppdateres seg automatisk, viser deg de ti seriene vi har målt mest interesse rundt. Kriteriene er:

  • Serien er en Netflix-original. Det betyr at det er Netflix som har bestilt serien fra et produksjonsselskap og som normalt er eksklusiv for strømmetjenesten (men i noen tilfeller i samarbeid med andre kanaler).
  • Serien har premiere i 2020.

Dette er populære nye serier på Netflix fra 2020:

Fornyet
Action, Drama, Spenning
7.5

Ragnarok

Netflix
Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
Drama
7.1

The Valhalla Murders

Netflix
En islandsk etterforsker samarbeider med en norsk politimann for å komme til bunns i hvem det er som begår en rekke mord.
Drama, Spenning, Thriller
7.4

The Stranger

Netflix
En fremmed forteller en hemmelighet til en mann som lever det perfekte liv. Det ødelegger alt. Basert på boken ved samme navn av Harlan Coben.
Drama, Thriller, Spionthriller
7.7

Messiah

Netflix
CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler. Hun må finne ut om han virkelig har overnaturlige evner eller bare er en eksepsjonelt dyktig svindler.
Drama, Krim, Spenning, Thriller
6.7

Freud

Netflix
En ung Sigmund Freud ivrer etter å skape seg et navn i 1800-tallets Wien, og samarbeider med en synsk person og en politiinspektør for å løse en rekke blodige mysterier
Antalogiserie, Komedie, Skrekk, Thriller
6.3

Blodtur

Netflix
En antalogiserie som blander skrekk og skandinavisk humor.
Drama, Eventyr
7.6

Outer Banks

Netflix
En tenåringsgruppe drar ut på en reise for å finne ringlederens bortkomne far.
Drama, Miniserie, Periodedrama
7.6

The English Game

Netflix
Downton Abbey-skaper Julian Fellowes' nye serie er et peridodedrama om kampen mellom aristokrater og arbeiderklassen, både på og utenfor banen.
Drama, Fantasy, Romanse, Spenning, Thriller
5.7

Luna Nera

Netflix
Vi er i Italia på 1600-tallet. En tenåring får vite at hun tilhører en familie av hekser. Samtidig starter kjærestens far en jakt på henne.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer