NyheterSerieåret 2020: De mest populære nye Netflix-seriene

Serieåret 2020: De mest populære nye Netflix-seriene

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Hvilke nye serier er mest populært på Netflix Norge? Vi bruker tall fra seriedatabasen for å finne svaret, en oversikt som oppdateres automatisk hver dag.

I 2019 var det Hjem til jul og The Witcher som ble mest populært av nye Netflix-originaler, tallene våre stemte her godt overens med hva Netflix selv meldte.

I 2020 er det ventet minst like mange serier som forrige år. Når vi vet at det tallet passerte 100 er det ikke rart det er vanskelig å holde oversikt over hva som er nytt på Netflix. Denne oversikten hjelper deg med å få oversikt over det mest populære.

Dracula. Foto: Netflix
Dracula starter året nær toppen av listen, men det er ventet ytterligere 100 nye serier som vil ta opp kampen. Foto: Netflix

Dette er ikke eksakt vitenskap og tallene kommer ikke fra Netflix Norge. Vi håper likevel dette gir litt innsikt til til dere lesere som er nysgjerrig på hva som slår godt an hos den populære strømmetjenesten.

På generelt grunnlag håper vi også det i fremtiden blir økt åpenhet fra strømmetjenester om våre seervaner, da dette er viktig informasjon både for å ivareta mediehistorie og gi bransjen innsikt.

Netflix-seriene det er målt mest interesse for i Seriedatabasen

Oversikten under, som oppdateres seg automatisk, viser deg de ti seriene vi har målt mest interesse rundt. Kriteriene er:

  • Serien er en Netflix-original. Det betyr at det er Netflix som har bestilt serien fra et produksjonsselskap og som normalt er eksklusiv for strømmetjenesten (men i noen tilfeller i samarbeid med andre kanaler).
  • Serien har premiere i 2020.

Dette er populære nye serier på Netflix fra 2020:

Fornyet
7.5
Action, Drama, Spenning

Ragnarok

Netflix
Den norskspråklige serien i seks deler utspiller seg i den oppdiktede byen Edda, midt i denstore og sjarmerende norske landsbygda, og er en moderne oppveksthistorie med røtter i norrøn mytologi – iscenesatt til en videregående skole.
7.1
Drama

The Valhalla Murders

Netflix
En islandsk etterforsker samarbeider med en norsk politimann for å komme til bunns i hvem det er som begår en rekke mord.
7.4
Drama, Spenning, Thriller

The Stranger

Netflix
En fremmed forteller en hemmelighet til en mann som lever det perfekte liv. Det ødelegger alt. Basert på boken ved samme navn av Harlan Coben.
Fornyet
7.6
Drama, Eventyr

Outer Banks

Netflix
En tenåringsgruppe drar ut på en reise for å finne ringlederens bortkomne far.
7.7
Drama, Thriller, Spionthriller

Messiah

Netflix
CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler. Hun må finne ut om han virkelig har overnaturlige evner eller bare er en eksepsjonelt dyktig svindler.
Fornyet
7.4
Drama

Bridgerton

Netflix
Bridgerton er satt til det sexy og konkurransepregede verden i miljøet rundt Regency London, en verden som er forførerisk, består av intrikate regler og intense maktkamper. I sentrum står den mektige Bridgerton-familien.Serien er basert på bestselger-bøkene skrevet av Julia Quinn.
8.6
Drama, Miniserie, Periodedrama

The Queen’s Gambit

Netflix
Det foreldreløse sjakkgeniet Beth Harmon vokser opp under den kalde krigen, hvor han kjemper en hard kamp for å bli verdens beste sjakkspiller.Serien er basert på boken med samme navn fra 1983, skrevet av Walter Tevis.
6.7
Drama, Krim, Spenning, Thriller

Freud

Netflix
En ung Sigmund Freud ivrer etter å skape seg et navn i 1800-tallets Wien, og samarbeider med en synsk person og en politiinspektør for å løse en rekke blodige mysterier
7.5
Drama, Komedie, Romanse

Feel Good

Netflix
I denne tørrvittige dramakomedien tar standupkomiker Mae Martin opp temaer som edruelighet, avhengighet og det nye forholdet til sin forhenværende hetero kjæreste.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

Annonse

Relevante nyheter

Cobra Kai er fornyet med sesong 5

Netflix nøler ikke og gir seersuksessen Cobra Kai fornyet tillit før premieren av fjerde sesong.

Manifest er reddet av Netflix

Den kansellerte serien Manifest reddes tilbake fra seriedøden. Fjerde sesong, som blir seriens siste, er bestilt av Netflix. Totalt 20 episoder runder av sci-fi eventyret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

X
X
X