Messiah. Foto: Netflix
Messiah. Foto: Netflix

Hvilke nye serier er best på Netflix? Her er det brukerne av IMDb har gitt høyest karakter.

Vi har alt en liste over alle de beste seriene på Netflix ifølge IMDb-brukerne og også hvilke nye serier som er mest populær på Netflix. Nå ser vi på hvilke serier som har fått høyest snitt.

Det forventes over 100 nye serier på Netflix i 2020. For å finne oversikt i kaoset kan vår Netflix-guide være til hjelp, i tillegg til slike lister som dette. Denne topplisten oppdateres automatisk hver dag og baserer seg på karakter på IMDb.

IMDb har eksistert siden 1990. Nettstedet lar brukerne gi karakter fra 1-10 på både serier og filmer. Databasen til IMDb inneholder over 146 000 serier.

De 10 høyest rangerte Netflix-seriene fra 2020

Animasjon
Ferske episoder ute
8.4
Netflix

Violet Evergarden

Krigen er over og Violet Evergarden trenger en jobb. Hun er følelsesløs og merket for livet, og tar seg jobb som brevskriver for å forstå seg selv og fortiden sin.
Animasjon, Barn
Ferske episoder ute
8.3
Netflix

The Midnight Gospel

En romcast-programleder som reiser gjennom surrealistiske verdener i universsimulatoren sin, tar for seg eksistensielle spørsmål om livet, døden og alt imellom.
Action, Animasjon, Barn, Eventyr
8.3
Netflix

Kipo and the Age of Wonderbeasts

Etter et mutant-utbrudd i 2017 blir mennesker tvunget til å leve i skjul. Etter et angrep ender Kipo opp på overflaten og må sammen med andre overlevende dra på et eventyr for å finne sitt hjem og sin savnede far.
Animasjon
Ferske episoder ute
8.1
Netflix

Scissor Seven

Seven er usedvanlig dyktig med saksene og flink til å holde seg skjult. Han tilbyr sine tjenester som snikmorder.
Drama, Komedie
Ferske episoder ute
8.0
Netflix

Never Have I Ever

En historie løst basert på barne- og ungdomstiden til Mindy Kalig.
Animasjon, Barn
Ferske episoder ute
8.0
Netflix

Chico Bon Bon: Monkey With a Tool Belt

Mekanikerapen Chico Bob Bon og Fiksestroppen er utstyrt med verktøy og kunnskap om teknologi, og hjelper folket i Blunderberg med å løse alle problemene deres.
Drama, Thriller, Spionthriller
7.7
Netflix

Messiah

CIA-agenten Eva Geller etterforsker en mann som får stadig flere tilhengere som hevder han kan utføre mirakler. Hun må finne ut om han virkelig har overnaturlige evner eller bare er en eksepsjonelt dyktig svindler.
Drama
7.7
Netflix

Spinning Out

Kat Baker er en talentfull kunstløper som er nær ved å gi seg etter et stygt fall. Hun velger en ny retning sammen med en talentfull "bad-boy" partner som risikerer å avsløre en av hennes hemmeligheter som kan rasere livet hennes.

Se hva som kommer på Netflix

Netflix har til enhver tid nærmere 100 nye serier på vei. Her finner du oversikten.

AnnonseSi farvel til matsvinn!
Nå er Throw No More-appen ute