Lizy McGuire. Foto: Disney+
Lizy McGuire. Foto: Disney+

Skuespiller Hillary Duff har tatt sosiale medier i bruk for å ytre sitt ønske om at den kommende Lizzy McGuire-serien flyttes fra strømmetjenesten Disney+ til Hulu.

– Det vil være å gjøre en bjørnestjeneste for alle om jeg reduserte reisen til en 30-åring til å leve under taket til en PG-aldersgrense, skriver hun på Instagram.

View this post on Instagram

Lizzie McGuire

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

«PG» er den amerikanske betegnelsen for en aldersgrense som tilsvarer en 11-års aldersgrense i Norge. Disney+ er en tjeneste som begrenser innholdet til det som anses som familievennlig underholdning.

Satser internasjonalt med Hulu

Strømmetjenesten Hulu er en som Disney er største eier av, hvor det ikke er noen øvre aldersgrense på innholdet. The Handmaid’s Tale er eksempel på en serie for voksne som er en Hulu-original.

I USA kan abonnenter kjøpe en pakke bestående av både Hulu og Disney+. I Norge har de fleste Hulu-serier endt opp på HBO Nordic. Disney+ er ventet å komme til Norge til sommeren.

Nylig ble det også avslørt at Disney ønsker å satse internasjonalt med Hulu. Planene er å rulle ut strømmetjenesten internasjonalt i 2021.

Hulu har over 30 millioner abonnenter i USA, mens Disney+ nå er oppe i 26 millioner abonnenter.

Fortsettelse på populær barneserie

Lizzy McGuire er fortsettelsen på serien som gikk på TV fra 2001 til 2004. Den ble bekreftet i august 2019, men produksjonen har vært problematisk. En sjefprodusent ble byttet ut fordi Disney ønsket å ta serien i en annen retning.

Annonse

Som følge av dette ble produksjonen satt på pause. Meldingen fra Hilary Duff gjør det ikke enklere å få serien ferdigprodusert.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer