Broen-stjernen Kim Bodnia klar for viktig rolle i The Witcher

Annonse

The Witcher sesong 2 begynner å ta form. Nå er det klart at Kim Bodnia, som spilte i de to første sesongene av Broen, er klar for rollen som Vesimir.

Ingen Mark Hamill som Vesimir

Vesimir er mentor til The Witcher-hovedperson Geralt og er en stor favoritt blant fansen av Andrzej Sapkowski-bøkene og spillene serien er basert på. Han er den mest erfarne monsterjegeren, som er svært beskyttende overfor de gjenlevende witcherene.

Lenge var det spekulert i at Star Wars-stjernen Mark Hamill ville innta rollen, men det ble med ryktene.

Kim Bodnia, som de siste par årene har vært aktuell i Killing Eve, er nok et skandinavisk tilskudd til serien. Fra før er det kjent at norske Kristoffer Hivju har sikret seg rollen som Nivellen, en mann som blir utsatt for en forbannelse.

Innspillingen i gang

Produksjonen av sesong 2 er godt igang. The Witcher ble fornyet før sesong 1 hadde premiere, en sesong som Netflix hevder er den mest sette i strømmetjenestens historie.

The Witcher. Foto: Netflix
Yennefer (Anya Chalotra) kommer tilbake i sesong 2, sammen med Geralt og Ciri. Foto: Netflix

Nye skuespillere inkluderer Yasen Atour som witcheren Coen, Agnes Bjorn som Vereena, Paul Bullion som witcheren Lambert, Thue Ersted Rasmussen som witcheren Eskel, Aisha Fabienne Ross som Lydia og Mecia Simson som Francesca.

Forventet premiere av sesong 2 er i løpet av 2021.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X