NyheterSeriene leserne ser mest frem til i januar 2020

Seriene leserne ser mest frem til i januar 2020

-

SERIEÅRET 2020

Annonse

Tallene fra premierekalenderen og seriedatabasen er klar. Her er hva leserne ser mest frem til i januar 2020 av serier.

Vi har nærmere 40 nye serier i premierekalenderen og over 30 nye sesonger lagt til. Vi har sett på desember-tallene for å se hvilke serier og sesonger dere lesere har vist mest interesse for.

Her er de 6 seriene som skilte seg ut:


Netflix

Ragnarok

31. januar 2020

Hjem til jul ble av Netflix anslått til å være den mest populære serien på Netflix Norge i 2019 og året sparkes i gang med nok en ny norsk serie.

Med en storstilt markedsføringskampanje og en tidlig satt premièredato er det ikke overraskende at Ragnarok er en serie som har kommet på radaren til flere. Serien var den mest populære kommende serien i seriedatabasen i desember


TV 2 Sumo/C More

Hamilton

1. januar 2020

En serie som bemerket seg med høy aktivitet både i seriedatabasen og premierekalenderen. Det har blitt skrevet mye om Hamilton, som gikk gjennom store utfordringer under produksjonen etter at Jakob Oftebro ble brannskadet.

Etter en lengre forsinkelsen kom Hamilton endelig i januar. Mye tyder på at dette blir en serie som vil gjøre det bra i serielisten i januar.


TV 2 Sumo og TV 2

Heksejakt

9. januar 2020

Kun Ragnarok var mer populær blant kommende serier enn denne nye TV 2-serien. Det overrasker ikke, da TV 2-drama normalt gjør det godt sammenlignet med konkurrerende serier.

Heksejakt likte vi godt her i Serienytt og den har fått mye bra omtalte blant kritikere, men også noen mer lunkne karakterer. Mye skriverier og god dekning hjelper nok godt på for å sikre at leserne blir nysgjerrig på serien.


NRK TV

The War of the Worlds

1. januar 2020

Det er merkelig nok to ulike serier basert på H.G. Wells’ War of the Worlds. Det er en utgave som vises på Fox, og så er det denne britiske varianten som vises på NRK.


TV 2

Grey’s Anatomy sesong 16

14. januar 2020

Sesongen er alt godt i gang på TV 2 Sumo, men i januar kan den også nytes på moderkanalen TV 2. All søkeaktiviteten indikerer at det fortsatt er mange som foretrekker å se Grey’s Anatomy på tradisjonelt vis fremfor å bla opp for TV 2 Sumo.


HBO Nordic

Manifest sesong 2

7. januar 2020

USA-importen til HBO Nordic scorer hverken høyt på IMDb eller blant kritikere flest, men det betyr lite så lenge veldig mange trives med sci-fi mysteriet om passasjerene på et fly som var forsvunnet i flere år – for så å dukke opp igjen.

Interessen både for premieresiden og i seriedatabsen forteller oss at mange gledet seg til Manifest sesong 2, som startet 7. januar.


Vi kommer tilbake med ny oversikt for februar ved månedsskiftet. Da skal vi også se om vi får dratt frem gode januar-premierer som ikke fikk særlig oppmerksomhet fra dere lesere.


Annonse

Relevante nyheter

Dette er nytt på Apple TV+ i november 2022

Julemusikalen Spirited med Will Ferrell og Ryan Reynolds byr opp til dans i november

Dette kommer på SkyShowtime i november 2022

Nok en hollywood-legende flytter inn i serieuniverset på SkyShowtime når Sylvester Stallone slår fra seg i gangsterdramaet Tulsa King.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

SERIEÅRET 2020

Andres topplister

Annonse

Populært i 2020Seriene som definerte året
Fra seriedatabasen

Allente, Strim, TV 2 Play, Viaplay
7.5