Grevinnen og hovmesteren sørget for leserrekord

Del nyheten

Når sendes Grevinnen og hovmesteren? Samme tidspunkt som tidligere år! Det er likevel det sendetidspunktet vi lurer mest på hvert eneste år. Tirsdag ble det derfor leserrekord på Serienytt.no

Over to millioner besøk i 2019

Hensikten med Serienytt er å hjelpe deg med å holde oversikt. Vi har anmeldelser og anbefalinger for de som behøver serietips, en seriedatabase for å gi deg oversikt over alle seriene du kan se (og hvor) og en premierekalender som holder styr på alt du har i vente.

Det gjør at vi kan fortelle deg om de rundt 100 nye seriene som kom på Netflix i 2019 og de 24 nye norske seriene, vi har også en oversikt over kommende serier som til enhver tid teller flere hundre serier.

Dette er populært lesestoff, i år har vi hatt nærmere to og en halv million besøk på nettsiden. Det er en solid fremgang på 50% sammenlignet med året før. Likevel er det en gammel traver vi er mer nysgjerrig på enn alt det nye vi har i vente.

Mer søkt på enn Game of Thrones

Rekorden var ikke uventet, vi har sett det samme hver jul, men trenden var enda mer tydelig i år. Selv verdens mest populære TV-serie kunne ikke hamle opp med veteranen.

Det var ikke uventet at Game of Thrones sesong 8 lenge så ut til å være den soleklart mest populære premièredatoen for 2019. Det var inntil den gamle kjenningen Grevinnen og hovmesteren meldte sin ankomst.

Siste sesong av Game of Thrones toppet lenge årets liste over mest oppsøkte premièredato. Den plassen røk lille julaften. Foto: HBO Nordic

For lille julaften ble det leserrekord, med nærmere 50 000 som stakk innom Serienytt. Det de fleste lurte på var sendetidspunkt for Grevinnen og hovmesteren. Pågangen var så stor at serveren gikk seg en kule varm.

Kalendersiden ser dermed ut til å bli månedens mest leste, foran intervjuet vårt med Hjem til jul-skuespillere Felix Sandman og Stian Blipp.

Svaret på når Grevinnen og hovmesteren vises? Ca. kl. 21:00. Programmet vises under Kvelden før kvelden.

Det kan være denne trenden vedvarer. For besøksdata viser at det er flest under 35 år som har vært innom, med en overvekt kvinner (70%).

Vi skal sørge for å ha dato og klokkeslett klart også for 2020, slik at ingen snubler. God jul!

Annonse