Etter to års ventetid er Homeland tilbake med ny sesong i 2020. Det blir også seriens siste sesong. Nå har første teaser ankommet.

I siste sesong ser det ut til at serien går litt tilbake til røttene, hvor det nok en gang stilles spørsmål ved lojaliteten til en av seriens hovedroller. Der hvor det var Nicholas Brody (Damien Lewis) som stod for seernes paranoia i sesong 1 er det denne gang Carrie Matheson (Claire Danes) som blir utsatt for mistenksomhet fra Saul Berenson (Mandy Patinkin), etter lang tids fangenskap i Russland.

I Norge vises serien første på TV 2 Sumo, mens eldre sesonger også er tilgjengelig på Netflix. Hvis TV 2 følger praksis fra tidligere sesonger vil serien bli tilgjengelig på TV 2 Sumo under ett døgn etter premiere i USA. Det betyr at norske fans kan sette av datoen 10. februar.

Oversikt: Seriene som avsluttes i 2020

Si farvel til Criminal Minds, Vikings og en rekke andre serier.

Hvert år kanselleres over 100 serier. Her er Serienytts løpende oppdaterte oversikt over alt som forsvinner.

AnnonseNye episoder av Outlander er ute nå på Viaplay! Klikk her for å se!