Dette er nytt på Viaplay i november 2019

Annonse

Det handler for det meste om storfilmer på Viaplay i november, men et par nye serier er det også funnet plass til. Her er oversikten!

Ulrich Thomsen som nådeløs politimann

Viaplay fornekter seg ikke og har nok en original på vei, noe de stort sett har levert 1-2 nye av hver måned i år. I november er det ingen ringere enn Ulrich Thomsen (Banshee) som inntar hovedrollen, som en hevngjerrig politimann som jakter sin datters morder. I serien Forhøret blir en ny mistenkt avhørt i hver episode.

Det er også litt amerikansk import på menyen, for SEAL Team er tilbake med sesong 2 22. november, mens Grey’s Anatomy sesong 15 og The Gifted sesong 2 er på plass i starten av måneden.

Utover det er det som alltids flere nye filmer på tjenesten, som tidligere har blitt vist på kino. Storfilmer som superheltfilmen Captain Marvel og musikalen The Greatest Showman er blant høydepunktene.

I oversikten under kan du sjekke ut mer info om de ulike filmene og seriene. Den oppdateres fortløpende med bilder, trailere og annen informasjon. Den er hentet fra vår premierekalender.

Premierekalenderen viser deg oversikt over alt nytt som kommer på TV, strømming og kino. Der finner du blant annet ut hvilke nye serier og nye sesonger som er på vei.

 

Dette kommer på Viaplay i november 2019:

Serie- og sesongpremièrer

Filmpremièrer

Programpremièrer

Øvrige serier

Her er oversikten over serier som er ny på Viaplay, men som fra før er vist på annen kanal eller tjeneste.

Øvrige filmer

Viaplay viser Okkupert og Outlander først

Annonse

Se tusenvis av filmer gratis i to uker på Viaplay!
 
Prøv Viaplay:
– Toppserier fra USA og Norge
– Nye film hver uke
– Barnas favoritter
– Laste ned appen, og se uten tilgang til internettt

Serier som kommer på Viaplay

NENT Group-eide Viaplay satser tungt på både egenproduserte serier og innkjøpte serier fra USA. Her er oversikten over alt vi vet er på vei.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X